Mi történhet ha főnöki tiltás ellenére kórházba megyek?
Tavaly decemberben vettek műtéti várólistára. Veseműtét. Laza 1 év alatt kaptam is időpontot megjött az értesítés a várva várt műtéti időponttal dec 4.
Ha nem megyek el a várólista végére ugrok és majd tán újabb 1 év múlva kapok újra időpontot.
Tehát elmegyek. Erről tájékoztattam a munkáltatót is aki nemes egyszerűséggel közölte-ünnep közeleg karácsony lesz a forgalom hatalmas (kereskedelem) ha most itthagyom őket akkor kirúg. Feketén fehéren megmondta.
Vajon ez csak izmozás vagy tényleg megteheti? Orvosi papír az lesz hivatalos táppénz és úgy tudom táppénz alatt ki se rúghat max lejárat után 1 nappal.
Mert ugye az tiszta hoyg akármi lesz elmegyek műtétre az egészségem fontosabb mint akármilyen rabszolgahajcsár szutyokmeló.
De vajon tényleg kirúg azért mert mertem megműttetni magam 1 év után?
" főnökei is gondolom szeretettel hallgatnák a"
Nincsenek főnökei. Ő a főnök felette senki.
"A főnök még mindig nem bírálhatja felül az orvost,"
Azt nem---és ha mégis? akkor mi mást tehetek benyelem vagy bíróság.
Kérdésem: elmegyek kórházba. Jön egy telefon hogy ki vagyok rúgva. Megteheti? Jog szerint nem és a valóságban?
Már miért ne tehetné.
És én mit tehetek? Bíróság. Hónapok akár évek.
Ez az ábra.
"Elég, ha minden ügyfelének elmondod"
Lakótelepi szutyokbolt. Szted kit érdekel itt egy huszadmelós kínja.
Téged érdekelne ha bemennél a boltba hogy a dobozpakoló józsimelóst műtik és kirúgják? Végig se hallgatnád.
"Kirúghat táppénz után, "
Hát de épp arról beszélek hogy ALATT is kirúghat ugyan jogsértő törvénytelen de és? Mehetek bíróságra. Ha és amennyiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!