Minek jelentsen be a munkáltató?
De jártam nem is egyszer az elmúlt évben. Ha időpontra megyek, akkor viszont sose kell 3-4 órát várnom. (ez lehet csak szerencse)
Valoban nem tökéletes a rendszer, de eszembe se jut, hogy ne fizessem be a TB-t. Szomorú, hogy vannak akik így gondolkoznak(pl: "minek pénzt adni ebbe a rendszerbe..")
" Ha időpontra megyek, akkor viszont sose kell 3-4 órát várnom."
Ortopédiára mentem időpontra, a dokit helyettesítették 2 órát csücsültem a váróban...
Munkahelyemen letört a fogam, elég erősen fájt, pár utcára van egy sztk bementem, egy órát vártam, mire közölték, hogy nem látnak el, mert nem helyi lakos vagyok.
Éjjel rosszul lettem elmentem az ügyeletre, az ügyeletes orvos nem találta bajom, hajnalban a mentő jött értem..... A kórház sem volt jobb, elvittek vizsgálatra utána kitoltak a folyosóra, jó pár órára ottfelejtettek.
A háziorvosnál az asszisztens ha oda mersz menni a rendelés vége előtt egy órával, úgy csapkod kiabál mintha esze ment volna....
Ismerős rákos volt, időbe észrevették kezelték, évekkel később kiújult, másodszor a kezelését az OEP felé írásban kérvényezni kellett. Sajnos a kezelést megtagadták, fellebbezett de már késő volt. Élt 51 évet.
" de eszembe se jut, hogy ne fizessem be a TB-t."
Hidd el, hasonló tapasztalat után, a kérdés a te fejedben is megfogalmazódna, pont mint a kérdező esetében. Sajnos a munkaadó sem mer kockáztatni, inkább bejelenti az alkalmazottat teljes összeggel, mint ha kiderül a csalás és jó súlyos bírságot rónak a cégre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!