Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkáltató miből gondolja...

Munkáltató miből gondolja hogy bejelentési csalása nem derül ki az ügyfélkapus világban?

Figyelt kérdés

Vajon a munkáltató mit gondol akkor amikor csal a bejelentéssel nem annyira jelent mbe amennyire ígéri nem jelent be stb-hogy ez a sok szemét csalás nem derül ki 1 perc alatt?

Számítógép internet üygfékapu lekérdezés és 1 perc alatt ott az összes csalás leleplezve fehéren feketén.

Miből gondolják hogy ha odakamuznak valamit szóban (hát mi bejelentettünk már a múlt héten téged- miközben az ügyfélkapuban látszik hogy szó sincs róla) szóval mib ől gondolják hogy nem derül ki 1 perc alatt?

Aztán meg feljelentik az ilyen cégeket és megy a sírás hogy „ebben az országban már vállalkozni se lehet mert megfojtják a „tisztességes“ válallkozót....

Valaki elmagyarázná nekem ennek a hátterét?

2017. okt. 20. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűen hülyének néz. Az üzlet egyik alapszabálya, hogy mindenkire úgy tekints, hogy át akar verni. Ha hülye is az alkalmazott akkor nem is fog utána nézni és be is jön neki. A sz*r kifogásokkal meg úgysem tud védekezni. :)
2017. okt. 20. 08:34
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Az alkalmazottak elenyèsző hànyadàt zavarja a bejelentès hiànya. Mèg kevesebbek mernek bàrmit is tenni ha tapasztalnak is jogsèrtèst. Ezèrt tud a vàllalkozò ilyet megtenni. Viszont a szerinted sìràsuk alaptalan, akkor menj el, vàllalkozz, tarts be minden szabàlyt, fizess rendes, teljes bèreket, ès nèzd mef mennyi marad. Elàrulom, örülsz ha 0-ra jössz ki hònap vègèn. Itt maga a rendszer rossz, gyakorlatilag csak csalàssal tudsz nyeresèget realizàlni. (Èn pl. èpp ezèrt hoztam külföldre a cègem)
2017. okt. 20. 08:44
 3/10 A kérdező kommentje:

"Elàrulom, örülsz ha 0-ra jössz ki hònap vègèn. Itt maga a rendszer rossz, gyakorlatilag csak csalàssal tudsz nyeresèget realizàlni. "

Ez lehet hogy így van csak egyet kihagysz a képletből: hogy én a munkavállaló ezt az egészet leszarom. Ez legyen a te problémád én leszarom.

De ahogy rájövök hogy csalsz velem kapcsolatban akkor vérmérséklettől függően (bármelyik lehet)

a) otthagylak te meg kereshetsz újabb embert és ez ma már nem biztos hogy könnyű

b) feljelentelek + otthagylak és akkor 3x annyira büntetnek mint amennyit elcsaltál

c) otthagylak és nem jelentelek fel helyette felpofozlak és padlót törlök veled

Ezek vannak azért!

2017. okt. 20. 08:52
 4/10 A kérdező kommentje:

"Viszont a szerinted sìràsuk alaptalan"

nem érted a lényeget. Nem érdekel van-e alapja, leszarom. Oldd meg te. Vagy menj csődbe.

2017. okt. 20. 08:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Na és akkor te melyiket csináltad az opciók közül?

Gondolom már nem aktuális a dolog, hiszen amint kiderült, léptél, és azóta új, rendes munkád van.

2017. okt. 20. 09:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Nahát! Én olyan cégnél dolgoztam még csak, ahol nem próbáltak átverni semmivel. Mindenem fizetve volt. A szabadságokat megkaptam. Minden törvényszerűen ment. Ezek a cégek egyre változtak és csak az egyéni kihívás vágyam miatt váltottam. Mai napig virágzanak és jól működnek. A mostani munkahelyemen, ami magántulajdonban van. Magyar magántulajdonban. Adózott jutalompénzeket kapunk, magánorvosi biztosítást, stb... Teszem hozzá, hogy egyszerű munkavállaló vagyok. Nincs 7 diplomám. Csak nem bólintottam rá mindig minden hülye vállalkozó ajánlatára. Igenis lehet úgy csinálni, hogy törvényeket betartva minden működjön. Úgy érzem, hogy aki sír, hogy hibás a rendszer és muszáj csalni, hogy fennmaradhass, az csupán erre vetíti ki a maga szerencsétlenségét. Kedves Kérdező! Joggal várod el, hogy emberként bánjanak veled és ne verjenek át. Amelyik vállalkozó, vagy inkább munkáltató olyan mint amit írtál attól egyszerűen menekülj.
2017. okt. 20. 09:53
 7/10 A kérdező kommentje:

"Na és akkor te melyiket csináltad az opciók közül? "

Az a)-t. Már nem vagyok ott, OMFF feljelentés megírva még nem küldtem el.

Még alszok rá egyet elküldöm-e.

2017. okt. 20. 10:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Vagyis akkor egyelőre a) aztán lehet holnap már b) lesz.
2017. okt. 20. 10:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Munkaügyis kérdező újra támad.
2017. okt. 20. 14:35
 10/10 anonim ***** válasza:
9: Kamukérdező. Legyünk pontosak!
2017. okt. 20. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!