Munkáltató miből gondolja hogy bejelentési csalása nem derül ki az ügyfélkapus világban?
Vajon a munkáltató mit gondol akkor amikor csal a bejelentéssel nem annyira jelent mbe amennyire ígéri nem jelent be stb-hogy ez a sok szemét csalás nem derül ki 1 perc alatt?
Számítógép internet üygfékapu lekérdezés és 1 perc alatt ott az összes csalás leleplezve fehéren feketén.
Miből gondolják hogy ha odakamuznak valamit szóban (hát mi bejelentettünk már a múlt héten téged- miközben az ügyfélkapuban látszik hogy szó sincs róla) szóval mib ől gondolják hogy nem derül ki 1 perc alatt?
Aztán meg feljelentik az ilyen cégeket és megy a sírás hogy „ebben az országban már vállalkozni se lehet mert megfojtják a „tisztességes“ válallkozót....
Valaki elmagyarázná nekem ennek a hátterét?
"Elàrulom, örülsz ha 0-ra jössz ki hònap vègèn. Itt maga a rendszer rossz, gyakorlatilag csak csalàssal tudsz nyeresèget realizàlni. "
Ez lehet hogy így van csak egyet kihagysz a képletből: hogy én a munkavállaló ezt az egészet leszarom. Ez legyen a te problémád én leszarom.
De ahogy rájövök hogy csalsz velem kapcsolatban akkor vérmérséklettől függően (bármelyik lehet)
a) otthagylak te meg kereshetsz újabb embert és ez ma már nem biztos hogy könnyű
b) feljelentelek + otthagylak és akkor 3x annyira büntetnek mint amennyit elcsaltál
c) otthagylak és nem jelentelek fel helyette felpofozlak és padlót törlök veled
Ezek vannak azért!
"Viszont a szerinted sìràsuk alaptalan"
nem érted a lényeget. Nem érdekel van-e alapja, leszarom. Oldd meg te. Vagy menj csődbe.
Na és akkor te melyiket csináltad az opciók közül?
Gondolom már nem aktuális a dolog, hiszen amint kiderült, léptél, és azóta új, rendes munkád van.
"Na és akkor te melyiket csináltad az opciók közül? "
Az a)-t. Már nem vagyok ott, OMFF feljelentés megírva még nem küldtem el.
Még alszok rá egyet elküldöm-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!