Te min változtatnál a munkahelyeden? Mitől éreznéd jobban magad? Mi motiválna?
Ha a teljes fizetésemre lennék bejelentve, nem csak bérminimumra, de a cég fejének - saját bevallása szerint - nem éri meg, hogy rendesen bejelentse az embereit, tehát nem fogja megtenni (a baj az, hogy ez állásinterjún nem derült ki, csak mikor már ott kezdtem dolgozni).
Több munkakörben kevés az ember, így a csapat túlterhelt, feladatok maradnak el, mert éppen más fontosabb, hosszú távon ez a cégnek sem jó.
Alapvetően nem azzal foglalkozom, amivel igazán szeretnék, de nekem ez csak egy munka, amiből a számláimat fizetem, egy fokkal jobb, mint egy gyár vagy gyorsétterem, de nem az igazi, ha kapok jobb lehetőséget, akkor továbblépek.
- ha nem közfoglalkoztatott lennék, hanem felvennének rendesen
- ha legalább feleannyit fizetnének, mint amennyit a munkám ér
- ha már elvárásaik vannak, akkor legalább a minimum felszerelést biztosítsák
- megbecsülés
- fejlődési lehetőség...?
#5 Szarkavarók? Tőlünk még azt sem tudják kirakni, aki lop meg aki a hanyagságával súlyos anyagi károkat okoz :D
Én a beosztottjaimon: sok a lusta, értetlen, beleszarós – amolyan magyaros mentalitású melós annak ellenére, hogy gyári melósként 200-300 ezret visznek haza lényegében betanított munkáért, tehát nincsenek alul fizetve.
Az állandó vitáik és az időnként óvodás szintű viselkedésük nem hiányozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!