Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem becsülik meg a dolgozókat?

Figyelt kérdés
A legtöbb csicskáztatás és ordibálás itt van nállunk,arról még nem is beszélve hogy zsarolják is az embert,mondván ha nem tettszik akkor keress más munkahelyet és kivagy rúgva..
2017. nov. 6. 08:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
16%

Engem megbecsülnek. Soha nem szidtak le, soha büntettek meg, soha még a szavát sem emelte fel a főnököm. Sőt most kaptam 300k prémiumot és több mint 100k emelést.

Szerintem te dolgozol rossz helyen.

2017. nov. 6. 08:06
 2/20 A kérdező kommentje:
ne kamuzz már
2017. nov. 6. 08:27
 3/20 anonim ***** válasza:
57%
Tévedsz. Kelet - Ázsia jelenleg a csúcstartó ilyen téren. Magyarisztán csak utána következik. Inkább egy magyar főnök, mint egy kínai, habár a magyarban sincs sok köszönet.
2017. nov. 6. 08:34
 4/20 anonim ***** válasza:
53%

Most kettőtök közül ki beszél zöldségeket akkor ?

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

2017. nov. 6. 08:39
 5/20 anonim ***** válasza:
76%

Engem is megbecsülnek. Nem keresek annyit hogy ne tudjam elkölteni, de ahoz képest hogy érettségim van jelenleg elég jó.

Minél több tudása van az embernek (diploma vagy jó szakma és sok tapasztalat) annál kevésbé pótolható. És annál jobban megbecsülik.

Lehet bunkón hangozhat tőlem, de nem csak elvárni kell a dolgokat hanem tenni is értük. Arra kell törekedni hogy olyan tudásod legyen hogy te fenyegetőzhess azzal hogy holnap már nem jössz be.

Tudom hogy könnyebb mondani mint megtenni, de egy érettségije már mindenkinek van. Lassan már egy diplomája is. Te miért választanád a kevésbé jót bármiből és a munkáltató miért tenné?

Engem eddig ahol nem éreztem azt hogy meg vagyok becsülve azt otthagytam. Egy érettségivel is mindig találtam másik helyet.

2017. nov. 6. 08:45
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha könnyen pótolható a munkaköröd, akkor nagy esèllyel mèg tőlünk nyugatabbra is sza*ba se nèznek. Ha nehezen pòtolható szakember vagy, akkor viszont nagyobb esèllyel kapsz megbecsülèst. Ez nem magyar dolog, nem kell itt magyarozni. Sima melòs vagy, akit bàrmikor le lehet cserèlni, akkor nem fognak babusgatni.
2017. nov. 6. 08:51
 7/20 A kérdező kommentje:

ma 08:51

nem vagyok semmilyen melós

2017. nov. 6. 09:03
 8/20 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagy melòs? Meglehet, ugyanis a "nagyon kedves" privàt leveled utàn egy alpári tahónak tartalak, nem melòsnak.
2017. nov. 6. 09:06
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

igaz az állítás, olvasd végig mert mindenre kitér.

2017. nov. 6. 09:25
 10/20 anonim ***** válasza:
63%

Mi ez a "ne kamuzz már"?

Programozó vagyok egy multinál. Van ingyen tea/kávé. Több százezres bérenkívüli juttatás. Kiemelkedő bérezés. Sajna annyira nem megy jól a cégnek, így már csak évi egy pérmium van.

27/F

2017. nov. 6. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!