Mindenhez ügyetlen vagyok! Mit tegyek?
Sziasztok!
Akármihez állok neki ügyetlen vagyok. Tök butának tartanak mindenhol,pedig próbálok maximumot nyújtani. 1éve vagyok egy helyen és még is sokat bénázok,hibázok,értetlenkedem. A baj is állandóan engem talál meg. Mintha vonzanám...és nem is bajokról beszélünk. Ma már azon agyaltam,hogy ezt a sok rosszat nem bírom..és öngyilkosságba menekülök.
26/L
Én is most kezdtem egy új munkahelyen, és hát szörnyűek a kollégák. Mogorvák, nem segítenek, nem tanítottak be rendesen... így aztán elég szívás az egész, pedig amúgy tetszene a munka. Tök szerencsétlennek érzem magam, és mindig félek, ha azokat a kollégákat osztják be mellém, akiket nem bírok. Soha nincs dicséret, mindig csak a hibáimat veszik észre, és jól kiakadnak... pedig csak pár napja vagyok itt, és nagyon sok dolgot kéne megtanulnom.
Viszont te már egy évet lehúztál azon a helyen, szerintem ideje volna váltani, ha ennyi idő alatt se kedvelted meg jobban. Ez nem a te hibád, egyszerűen keress másik munkahelyet, ami hozzád illik. Biztos, hogy ott ügyes leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!