Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mindenhez ügyetlen vagyok!...

Mindenhez ügyetlen vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Akármihez állok neki ügyetlen vagyok. Tök butának tartanak mindenhol,pedig próbálok maximumot nyújtani. 1éve vagyok egy helyen és még is sokat bénázok,hibázok,értetlenkedem. A baj is állandóan engem talál meg. Mintha vonzanám...és nem is bajokról beszélünk. Ma már azon agyaltam,hogy ezt a sok rosszat nem bírom..és öngyilkosságba menekülök.

26/L

2017. okt. 12. 18:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is most kezdtem egy új munkahelyen, és hát szörnyűek a kollégák. Mogorvák, nem segítenek, nem tanítottak be rendesen... így aztán elég szívás az egész, pedig amúgy tetszene a munka. Tök szerencsétlennek érzem magam, és mindig félek, ha azokat a kollégákat osztják be mellém, akiket nem bírok. Soha nincs dicséret, mindig csak a hibáimat veszik észre, és jól kiakadnak... pedig csak pár napja vagyok itt, és nagyon sok dolgot kéne megtanulnom.

Viszont te már egy évet lehúztál azon a helyen, szerintem ideje volna váltani, ha ennyi idő alatt se kedvelted meg jobban. Ez nem a te hibád, egyszerűen keress másik munkahelyet, ami hozzád illik. Biztos, hogy ott ügyes leszel.

2017. okt. 15. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!