Született balféknek érzem magam. Nem hogy nem értek semmihez igazán, még a legegyszerűbb dolgok is problémát okoznak, és nincs is szinte semmilyen sikerélményem. Próbálok megváltozni, de mindenhez tök ügyetlen vagyok. Hogy segítsek magamon? 17/F
az jo , h te még nem törödtél bele
17f
Nos először is valami alap önbizalmat kéne összekotornod.
Én azt gondolom hogy apróságokkal kell kezdeni,az aktív szociális tevékenységekbe nem lehet csak úgy belevágni ilyen kevés önismerettel.Mi lesz ha a hal beránt a vízbe vagy megbotlassz a bulin és kinevetnek vagy a lányok elhesegetnek?!Gondolom ilyesfajta gondolatok járnak a fejedben.Igen kevés önbizalom.
Én azt tanácsolom hogy írj egy listát.Olyan feladatokat tűzz ki amiket fél perc megcsinálni,például röhögve kiviszem a szemetet,írok egy sort a kedvenc filmemről,picsipacsizok a tükörképemmel,körbesétálok a szobában aztán visszaülök a gép elé,olyanokat amiktől hülyén érzed magad,de viccesek.Így jobb kedved is lesz,és látni fogod hogy tudsz dolgokat csinálni.Variáld a hasznost a viccessel,mosogass el alsógatyában és dudorássz,tegyél be valami hülye számot amit rühellsz és csak akkor kapcsold ki ha végeztél valamivel,ilyen hülyeségeket.Mindent írj le,és húzd ki ha kész van.Így előtted lesz a fejlődésed,ügyesebb is leszel,és még jól is érezheted magad:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!