Az lenne a problémám, hogy szabadság alatt kötelezhet a munkaadó hogy bemenjek dolgozni?
Figyelt kérdés
Ledolgoztam a felmondási hónapomat és volt 7 nap szabadságom ami ki lett írva de a főnököm közölte ettől függetlenül nyugodtan menjek csak dolgozni. Hozzá kell tennem hogy ez egy nagyon lepusztult munkahely,alkoholista főnökkel,napi 8 órára vagyunk bejelentve de ő kötelezte a napi 12 órás műszakokat úgy,hogy a túlórákot nem fizette ki.2017. szept. 25. 07:27
2/9 anonim válasza:
Én tuti nem mennék be ezek után.
3/9 anonim válasza:
Alapvetően kötelezhet de ha már egyszer kiadtak a szabadságot akkor én nem mennek be..
4/9 anonim válasza:
Különösen nem, ha felmondás alatt vagy. Tehet egy szivességet!
6/9 anonim válasza:
Kötelezhet, de lehetőleg írásban kötelezzen, te pedig az írásos kötelezéssel szépen meglátogatod a munkaügyi felügyelőséget. Lehet egy darabig nem lesz pénze piára a főnöködnek.
7/9 anonim válasza:
Ez azért vicces, hogy "nyugodtan menj csak be dolgozni"... mintha az alkesz főnök mellett olyan nagy vágya lenne az embernek dolgozni... vagy csak érzelmileg zsarol. Maradj otthon. Nem kötelezhet rá.
8/9 anonim válasza:
Az elmaradt 7nap szabit nem ledolgoznod kell hanem neki KELL KIFIZETNIE!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 25. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!