Vannak itt kis youtube-osok, és ha igen, hány feliratkozótok van? Elmondjátok a csatornanevetek? :3
Anno gameplayeket, tutorialokat, és egyebeket csináltam, 250 + feliratkozóm volt.
Aztán az osztálytársaim megtalálták a csatornámat, ezzel piszkáltak, úgyhogy minden videót töröltem. Jelenleg az üres csatornámra 98-an maradtak feliratkozva.
17/L
Előzőnek! Nem kellett volna abbahagynod néhány idióta miatt, főleg ha szeretted csinálni. :)
Én anno kértem már véleményt itt még az első videómról...
Magyar nyelven csináltam pár CryEngine-el kapcsolatos tutorial videót de mivel nemigen volt rá kereslet 6-7 rész után abbahagytam és mivel a minősége is rossz volt a videóknak ezért letöröltem őket.
Egy videóm maradt fent amit fel tudtam vállalni, Jelenleg 4 feliratkozó maradt a csatornán de szerintem ők se gondolták komolyan :D
Csatorna nevet nem írok mert... mert nem és kész :D
a másodiknak: szerintem folytasd, engem is szivatnak, de amúgy nem zavartatom magam :D én ezt szeretem csinálni ^^
nekem kemény 45 feliratkozóm van :D
és jelenleg ez a legnézettebb videóm: https://www.youtube.com/watch?v=hmHYawohslQ&t=355s :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!