Munka előtt és után is szoktatok fürödni vagy csak napi egyszer?
Figyelt kérdés
Én pl. Mindennap kétszer fürdök, lefekvés előtt és mielőtt indulok munkába még ha reggelre megyek, hajnal 5 kor is, de megszokásból így érzem jól magam. Vagy ti feleslegesnek tartjátok a reggeli fürdést, ha este fürödtetek?tegnap 20:53
1/13 anonim válasza:
Én napi egyszer, könnyű fizikai munkám van, munka után/este szoktam fürdeni.
3/13 anonim válasza:
Csak reggel. Nem izzadok, hogy este kelljen, tél van.
4/13 anonim válasza:
Én is csak napi 1x fürdök, általában este, lefekvés előtt közvetlenül.
5/13 anonim válasza:
Vagy edzés után fürdök, vagy lefekvés előtt (van, hogy a kettő egybeesik).
Reggelente csak nyáron szoktam, nincs légkondi a lakásban, nyáron 32 fok volt... éjjel annyira leizzadtam, hogy nem tudtom úgy munkába menni. Ilyenkor este és reggel is zuhanyzok.
6/13 AzImi válasza:
Én csak este szoktam, igy jobban is megy az elalvás és szerintem higiénikusabb tisztán befeküdni az ágyba. Nyáron nap közben többször is zuhanyzok ha izzadós napok vannak.
7/13 anonim válasza:
Az esetek 90 százalékában csak este szoktam, lefekvés előtt. Reggel csak akkor, ha szexelünk. :D
8/13 anonim válasza:
Meg is őrülnék és ráadásul - alapesetben extra eset nélkül - naponta sincs rá szükség. Legáltalánosabban d.u.-este körül, de például hétvégén buli után vagy egyéb iszogatós esemény után jó a d.e-dél körüli fürdés.
10/13 anonim válasza:
Én általában reggel, de van hogy este. 2szer csak nyáron fürdök de akkor van hogy 3szor is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!