Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munka előtt és után is szoktat...

Munka előtt és után is szoktatok fürödni vagy csak napi egyszer?

Figyelt kérdés
Én pl. Mindennap kétszer fürdök, lefekvés előtt és mielőtt indulok munkába még ha reggelre megyek, hajnal 5 kor is, de megszokásból így érzem jól magam. Vagy ti feleslegesnek tartjátok a reggeli fürdést, ha este fürödtetek?

tegnap 20:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Én napi egyszer, könnyű fizikai munkám van, munka után/este szoktam fürdeni.
tegnap 20:56
 2/13 anonim ***** válasza:
25%
Felesleges.
tegnap 21:05
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Csak reggel. Nem izzadok, hogy este kelljen, tél van.
tegnap 21:07
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Én is csak napi 1x fürdök, általában este, lefekvés előtt közvetlenül.
tegnap 21:11
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

Vagy edzés után fürdök, vagy lefekvés előtt (van, hogy a kettő egybeesik).

Reggelente csak nyáron szoktam, nincs légkondi a lakásban, nyáron 32 fok volt... éjjel annyira leizzadtam, hogy nem tudtom úgy munkába menni. Ilyenkor este és reggel is zuhanyzok.

tegnap 21:14
 6/13 AzImi ***** válasza:
61%
Én csak este szoktam, igy jobban is megy az elalvás és szerintem higiénikusabb tisztán befeküdni az ágyba. Nyáron nap közben többször is zuhanyzok ha izzadós napok vannak.
tegnap 21:14
 7/13 anonim ***** válasza:
61%
Az esetek 90 százalékában csak este szoktam, lefekvés előtt. Reggel csak akkor, ha szexelünk. :D
tegnap 21:32
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
Meg is őrülnék és ráadásul - alapesetben extra eset nélkül - naponta sincs rá szükség. Legáltalánosabban d.u.-este körül, de például hétvégén buli után vagy egyéb iszogatós esemény után jó a d.e-dél körüli fürdés.
tegnap 21:45
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Csak napi 1*.
tegnap 22:19
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
Én általában reggel, de van hogy este. 2szer csak nyáron fürdök de akkor van hogy 3szor is
tegnap 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!