Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munka előtt és után is szoktat...

Munka előtt és után is szoktatok fürödni vagy csak napi egyszer?

Figyelt kérdés
Én pl. Mindennap kétszer fürdök, lefekvés előtt és mielőtt indulok munkába még ha reggelre megyek, hajnal 5 kor is, de megszokásból így érzem jól magam. Vagy ti feleslegesnek tartjátok a reggeli fürdést, ha este fürödtetek?

tegnapelőtt 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Reggel felső testes szappanos mosakodás van, rendesen megmosom az arcom, nyakam, hónom alja, karok, mellkas. Este zuhany. A bőrnek nem annyira szuper, ha állandóan lepusztítod a bacikat. Én meg nagyon száraz bőrű is vagyok, napi 2 zuhannyal olyan lennék, mint egy múmia.

De ha neked ez a rutinod, így érzed jól magad, akkor csináld. Valahol megértem, vannak izzadósak.

tegnap 08:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Reggeli zuhany szigorúan mindennap, többet ér mint a kávé. Az egész tested felfrissül sokkal jobban indul az embernek a napja.

Este lefekvés elött 1-2 órával is leszoktam zuhanyozni, jobb a közérzetem és az alvás is jobban esik, mintha nem zuhanyoztam volna le.

Nyáron a nagy melegekben előfordul, hogy még délután is leszoktam zuhanyozni. Nem vagyok tisztaságmániás, csak egyszerűen jobban érzem magamat a bőrömben.

tegnap 08:38
 13/14 anonim ***** válasza:
36%
Este, munka után zuhanyzom. Amikor hétvégén hajat mosok, akkor is belépek a zuhanyzóba napközben, de utána este ugyanúgy lezuhanyozom.
tegnap 08:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi napi 3-4-szer is fürdünk.
tegnap 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!