Munka előtt és után is szoktatok fürödni vagy csak napi egyszer?
Reggel felső testes szappanos mosakodás van, rendesen megmosom az arcom, nyakam, hónom alja, karok, mellkas. Este zuhany. A bőrnek nem annyira szuper, ha állandóan lepusztítod a bacikat. Én meg nagyon száraz bőrű is vagyok, napi 2 zuhannyal olyan lennék, mint egy múmia.
De ha neked ez a rutinod, így érzed jól magad, akkor csináld. Valahol megértem, vannak izzadósak.
Reggeli zuhany szigorúan mindennap, többet ér mint a kávé. Az egész tested felfrissül sokkal jobban indul az embernek a napja.
Este lefekvés elött 1-2 órával is leszoktam zuhanyozni, jobb a közérzetem és az alvás is jobban esik, mintha nem zuhanyoztam volna le.
Nyáron a nagy melegekben előfordul, hogy még délután is leszoktam zuhanyozni. Nem vagyok tisztaságmániás, csak egyszerűen jobban érzem magamat a bőrömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!