Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mindenki folyamatos stresszben...

Mindenki folyamatos stresszben van a munkahelyén?

Figyelt kérdés
Vagy csak én velem van a baj?
tegnap 09:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem
tegnap 10:01
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Vannak stresszesebb, nagyobb felelősséggel járó munkák, nagyobb elvárásokkal, viszont nem mindegyik ilyen.

Nem mindegy, hogy a stressz konkrétan mire irányul, mi váltja ki. A főnökség stílusa? Az elvárások? Nem szabad hibázni? A felelősség? Vagy esetleg te nem bírod jól a stresszt / vagy túlzottan érzékeny ilyenekre?

tegnap 10:07
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Volt ilyen munkahelyem, de onnan a magas fizetés ellenére is inkább dobbantottam.
tegnap 10:10
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Voltam ilyen helyen, fizikai tünetet okozott már, felmondtam.
tegnap 10:19
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Sosem voltam stresszes a munkahelyen, pedig elég sok felelősseggel jár a munkám.
tegnap 10:29
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

Gyári meló, 3 műszak. Munka elején derül ki, melyik géphez kerülök, egyedül, vagy mással (utóbbit nem szeretem). Már ez miatt is a vasárnapom el van cseszve, mert ezekre gondolok. A csop.vezető egy beképzelt f..z, ismerem pár éve, nekem sírt a csajai miatt, most meg olyan bunkó.

Sok a kirúgás, jövés-menés. Sajnos nehéz, vagy nincs is már biztos stabil munkahely, hiába igy hirdetik. És így tervezzünk saját lakást, utazást, bármit...

tegnap 11:03
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

22 éve dolgozom es soha nem stresszeltem munkabelyen.

Ez nem azt jelenti hogy nincs munkahelyi stressz.

Jelenlegi helyemen mig en jól elvagyok, sőt a nagy tobbseg is, munkatarsam felmondott mert nem birta a stressz, pedig kb ugyanazt csináltuk. Bolhabol csinalt elefantot mindig.

tegnap 11:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én igen.
tegnap 11:40
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
Gyomorfekélyem, mentális problémáim lettek a drága kolléganő(i)mtől, inkább vagyok munkanélküli, minthogy ott dolgozzak mégegyszer.
tegnap 12:11
 10/11 Metionin ***** válasza:
100%
Nem, nálunk tiszta chill az egész. Tavaly volt egy felettesünk, aki nem passzolt hozzánk, akkor egy kicsit feszültek voltunk de szerencsére lett egy új és most megint minden okés.
tegnap 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!