Mindenki folyamatos stresszben van a munkahelyén?
Vannak stresszesebb, nagyobb felelősséggel járó munkák, nagyobb elvárásokkal, viszont nem mindegyik ilyen.
Nem mindegy, hogy a stressz konkrétan mire irányul, mi váltja ki. A főnökség stílusa? Az elvárások? Nem szabad hibázni? A felelősség? Vagy esetleg te nem bírod jól a stresszt / vagy túlzottan érzékeny ilyenekre?
Gyári meló, 3 műszak. Munka elején derül ki, melyik géphez kerülök, egyedül, vagy mással (utóbbit nem szeretem). Már ez miatt is a vasárnapom el van cseszve, mert ezekre gondolok. A csop.vezető egy beképzelt f..z, ismerem pár éve, nekem sírt a csajai miatt, most meg olyan bunkó.
Sok a kirúgás, jövés-menés. Sajnos nehéz, vagy nincs is már biztos stabil munkahely, hiába igy hirdetik. És így tervezzünk saját lakást, utazást, bármit...
22 éve dolgozom es soha nem stresszeltem munkabelyen.
Ez nem azt jelenti hogy nincs munkahelyi stressz.
Jelenlegi helyemen mig en jól elvagyok, sőt a nagy tobbseg is, munkatarsam felmondott mert nem birta a stressz, pedig kb ugyanazt csináltuk. Bolhabol csinalt elefantot mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!