Ha az életetekben az álmaitoknak éltetek volna mi lehettetek volna?
Én lehettem volna postás vagy pék, vagy ferences-rendi papnövendék, vagy fagylaltárus, ha itt a nyár.
Lehettem volna az is talán. Lehettem volna filmrendező, egy elegáns hotelben liftkezelő, szobafestő vagy szemfelszedő, vagy gyors- és gépkocsivezető.
Lehettél volna Rácz László, ha ezt a szöveget te írtad volna. De ő írta, a Pannonia Allstars Ska Orchestra meg előadta.
Lehettem volna plagizálókat nyakoncsípő :)
En szinesznö akartam lenni(gyerekkent sok szindarabot is csinaltam a többiekkel) es ezzel teljesen parhuzamban falusi haziasszony 3-5 gyerekkel (Jozsef Attila Mama c verse ihlette hogy majd en is teregetek vmi kertben körülöttem a gyerekek - a férjem màr en tettem bele pluszba)es olyan férjjel akivel van szex legalabb naponta.
Es nincs pàrom sem, eletem sem es irodaban dolgozom. Es minden sz.r.
De azert kiprobaltam egy falusi sraccal az életet, hat csalodtam. Igenytelenek bent cigiznek(ha gyerek lenne akkor a gyerekfeje fölött is zart helyen)szalonnalval tömnék az 1 èvest is es ne vedd fel ha sir elvek mert akkor elkapatod meg minek a vedöoltas. Ezen kivül szàmos mas baj is volt.anyos beleszol mindenbe a fia a csicskàja stb. Szoval összeomlott a vilagrol alkotott gyerekkori képem nem kicsit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!