Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha az életetekben az álmaitokn...

Ha az életetekben az álmaitoknak éltetek volna mi lehettetek volna?

Figyelt kérdés

Én lehettem volna postás vagy pék, vagy ferences-rendi papnövendék, vagy fagylaltárus, ha itt a nyár.

Lehettem volna az is talán. Lehettem volna filmrendező, egy elegáns hotelben liftkezelő, szobafestő vagy szemfelszedő, vagy gyors- és gépkocsivezető.

2017. aug. 20. 21:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Utolsó akkor miért nem erre törekszel? Bár a méhek helyett más megélhetést keresnék, nekem a szomszédban van 40 kaptár és közelsem móka és kacagás az élet méhek mellett.
2019. márc. 5. 12:32
 22/30 anonim ***** válasza:
Vagyonor, portaszolgalat, ez volt az almom, es ossze is jott. Talan az, hogy elfogadom magam, ezen meg dolgozni kell, de most ez egy nagy almom. Es a mult serelmeit hatra kell hagynom.
2019. márc. 6. 12:55
 23/30 anonim ***** válasza:
Orvos lettem volna, és jártam is orvosira pár évig, de rájöttem, hogy nem nekem való. Azóta üres vagyok és nincsenek álmaim. Olyan rossz így élni.
2020. ápr. 24. 12:13
 24/30 anonim ***** válasza:
Hát változtass rajta...
2020. ápr. 24. 21:43
 25/30 anonim ***** válasza:

Lehettél volna Rácz László, ha ezt a szöveget te írtad volna. De ő írta, a Pannonia Allstars Ska Orchestra meg előadta.

Lehettem volna plagizálókat nyakoncsípő :)

2020. ápr. 24. 21:51
 26/30 anonim ***** válasza:
Én kiskoromban eleinte vasúti jegypénztáros, majd postai pénztáros, újságárus, végül sokáig iskolai tanár szerettem volna lenni. Sajnos ezek nem a legjobban fizető szakmák, így egyik sem lettem.
2020. júl. 12. 07:59
 27/30 anonim ***** válasza:
Mindig is nyomozó akartam lenni. Öreg koromra pedig növényeket gondoznék egy kertben.
2020. júl. 12. 20:21
 28/30 anonim ***** válasza:
Modern Diogenész
2020. júl. 12. 23:12
 29/30 anonim ***** válasza:

En szinesznö akartam lenni(gyerekkent sok szindarabot is csinaltam a többiekkel) es ezzel teljesen parhuzamban falusi haziasszony 3-5 gyerekkel (Jozsef Attila Mama c verse ihlette hogy majd en is teregetek vmi kertben körülöttem a gyerekek - a férjem màr en tettem bele pluszba)es olyan férjjel akivel van szex legalabb naponta.

Es nincs pàrom sem, eletem sem es irodaban dolgozom. Es minden sz.r.

De azert kiprobaltam egy falusi sraccal az életet, hat csalodtam. Igenytelenek bent cigiznek(ha gyerek lenne akkor a gyerekfeje fölött is zart helyen)szalonnalval tömnék az 1 èvest is es ne vedd fel ha sir elvek mert akkor elkapatod meg minek a vedöoltas. Ezen kivül szàmos mas baj is volt.anyos beleszol mindenbe a fia a csicskàja stb. Szoval összeomlott a vilagrol alkotott gyerekkori képem nem kicsit)

2020. júl. 13. 11:46
 30/30 anonim ***** válasza:
*Ja es lopott tölem. Igaz kis dolgot. De akor is milyen màr a sajat pàrodtol lopni
2020. júl. 13. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!