Ti nem féltetek először életetekben munkába menni?
Figyelt kérdés
Én nem nagyon bírom magam rávenni,alapból nem vagyok egy társasági ember,ráadásul azt se nagyon bírom,ha valami rám van erőltetve(pl a munkaidő ebben az esetben),jobban szeretem én beosztani magamnak hogy mit mikor csinálok
Azt se tudom,hogy végig bírok-e dolgozni 8 órát egyáltalán
2016. jan. 4. 15:12
1/7 anonim válasza:
Hát jelenleg én is így érzem magam. De muszáj lesz, mert éhen halsz. Bár lehet így is :D előbb-utóbb megszokjuk.
2/7 anonim válasza:
Hasonló az első iskola naphoz. Nem kell izgulni. Idővel megismersz Mindenkit, belejössz a munkába. Mit fogsz dolgozni? Fiú vagy vagy lány?
3/7 anonim válasza:
Először én kicsit önbizalom hiányos voltam, nem gondoltam, hogy mindent tudok teljesíteni amit elvárnak, de elég jól teljesítettem és elismerést is kaptam :) persze ezt több hónapos munka után, de elég gyorsan kaptam lehetőséget a bizonyításra, konkrétan egy komplett projektet kaptam 1 hét után...
22F
4/7 A kérdező kommentje:
a vicc az hogy valószínűleg csomagolónak mennék diákmunkára
2016. jan. 4. 15:33
5/7 anonim válasza:
én is így voltam, felesleges aggódnod, hidd el, ha teszed, amit elvárnak és normálisan dolgozol, nem mintha szenvednél, akkor el is röppen az a nyolc óra... ( úgymond :D )
6/7 anonim válasza:
Először mindenki ideges, diákmelónál meg pláne (én 7 éve abból élek), főleg, hogy a diákokat sok helyen lenézik, az ott dolgozók gyakran gorombák és nyilván a legszarabb munkát adják a diáknak. De bele lehet szokni. Anno az első munkánál még be voltam tojva, a 10-nél meg csak besétáltam és megkérdeztem, hogy ki a diákvezető. Az első éjszakai műszakom után kész zombi voltam, pedig az nyári szünetben volt és reggel nem kellett órára mennem, ma már heti 3-4 éjszakát tolok úgy, hogy utána go az egyetemre és a tanulástól függően alszom vagy nem. Megszokható. A lényeg, hogy pontosan kérdezd meg, mi a feladatod, ne nyúlj semmihez engedély nélkül, a szüneteket tartsd be és akkor pár nap múlva már egész jól fogod érezni magad.
7/7 anonim válasza:
Én nem, de mondjuk én 12 éves korom óta nyaranként lökdöstek szülők össze vissza, csak hogy belekóstoljak. Emlékszem 14 évesen nyaram 1 hónapja arról szolt hogy kutya menhelyen takarítottam a kutyák után. Az után bármi melót örömmel vártam. Figyelj igazából csak erőt kell venned magadon és belekóstolni és majd meglátod, lehet nagyon jó fejek lesznek a kollégák is, ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!