Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha az életetekben az álmaitokn...

Ha az életetekben az álmaitoknak éltetek volna mi lehettetek volna?

Figyelt kérdés

Én lehettem volna postás vagy pék, vagy ferences-rendi papnövendék, vagy fagylaltárus, ha itt a nyár.

Lehettem volna az is talán. Lehettem volna filmrendező, egy elegáns hotelben liftkezelő, szobafestő vagy szemfelszedő, vagy gyors- és gépkocsivezető.

2017. aug. 20. 21:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Vadászpilóta vagy akármilyen más pilóta a Magyar Légierőnél
2017. aug. 22. 15:18
 12/30 anonim ***** válasza:
53%
Gyümölcs a jogobellában
2017. aug. 22. 15:51
 13/30 anonim ***** válasza:
Remete, fodrász, betörő, világutazó, író, manikűrös, szociális munkás, vegyész, drogbáró (egy barátnőmmel). Jelenleg egy célom van, amit már 4 éves korom óta üldözök: orvos akarok lenni.
2017. aug. 22. 16:08
 14/30 anonim ***** válasza:
Ezen még nem gondolkodtam. Sokáig úgy volt, hogy szakács, de csak valamiféle belső kényszer okán. Jobban állt volna, ha pap vagy remete lettem volna. Ez utóbbi majdnem bejött.
2017. nov. 1. 20:18
 15/30 anonim ***** válasza:
Én az vagyok ami akartam lenni, mesemondó és asztalos.
2017. dec. 5. 06:45
 16/30 A kérdező kommentje:
Na persze mesemondó :V
2017. dec. 6. 08:43
 17/30 anonim ***** válasza:
Van egy youtube csatornám 230000 feliratkozóval, ahol a saját meséimet adom elő angolul, bábokkal, egyszerű animációkkal, de van, hogy garrys moddal... már tervben van a könyv kiadás is... tehát igen, mesemondó vagyok. + asztalos
2017. dec. 6. 09:42
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Karateoktató kizárólag csak nőknek.
2018. ápr. 25. 06:47
 19/30 anonim ***** válasza:
Én állatorvos szerettem volna lenni. Na ehhez képest olyan hülye vagyok a kémiához, reál tárgyakhoz, ami egy orvosnak kell, hogy el nem tudom mondani. De végül is a mostani hivatásom is nagyon szeretem 😊.
2018. ápr. 25. 22:25
 20/30 anonim ***** válasza:

Méhész szeretnék lenni. De nincs se kezdő tőkém, se ismeretem, se semmim.

Szó szerint semmim, állandó lakhatásom is hónaptól hónapig van, és az egyetemi szoctámom élem fel.

Itt akarom hagyni a városi életet, minden fajta települést, egyedül szeretnék élni valahol a Bükkben, Mátrában, Börzsönyben, Bakonyban, vagy épp az erdélyi hegyek közt egy kis telken, a méheimmel. Méhviaszt, mézet, pempőt csinálnék, gyógynövényt szárítanék, ilyesmi.

Élvezném hogy nem függök senkitől, és a napomnak van célja: önmagamnak és a holnapi boldogságomnak élni.

Reggel korán kelnék, elintézném a háztáji feladatokat. Aztán gyalog a legközelebbi faluba vinném hetente a termékeimet. Aztán otthon 1 óra fahasogatás, hogy legyen tüzelni való, utána főznék valamit...

És nem nyúzna senki se baromságokkal, nem kéne idétlen infantilis beképzelt szaktársakat meg tanárokat elviselnem. Szép lenne.

Ennek ellenére egy olyan szakot végzek amivel 100000% hogy egy életre a nagyvárosokba és vonzáskörzetükbe korlátozom magamat.

21/F

2019. márc. 5. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!