Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm rossz színben...

A főnököm rossz színben tüntet fel a főnökeink előtt. Van értelme visszavágnom? Hogyan?

Figyelt kérdés

Mikor a főnökeink is hallják, akkor kb ilyesmiket mond, hogy de buta/hülye vagyok hogy ilyet mondok/kérdezek, mindjárt falnak megy, mert ezt már tudnom kéne ha egy éve itt vagyok. (Elég nagy terület tartozik hozzánk)

Meg ha valami nincs kész, vagy nem úgy van, akkor azt mondja hogy "mondtam, hogy így meg úgy kéne csinálnod".

Tudom, hogy vannak gondok velem, és ha visszavágok ellene akkor kb csak a stílusát tudom felhozni. Hogy ha ilyen, akkor nem csoda hogy más sem maradt meg mellete.

De érdemes ilyenbe belemennem?

Vagy csak tűrni hogy a fönökök előtt lealáz és úgy rúgnak ki?

Mert könnyen lehet hogy ez lesz a vége.

2017. aug. 8. 20:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Volt már egy éved - a leírásod alapján, - hogy kipuhatold, mik a főnököd gyengéi, de ha eddig nem tetted meg, láss neki és puhatold ki! Ez egészen onnan, hogy szereti-e a kávét egészen odáig tart, hogy mire "harap". Ha kiismerted a rigolyáit, akkor tudatosan elé kéne menned a dolgoknak, - az nem "seggnyalás", hogy következetesen megpróbálsz felszámolni minden támadási felületet. A kávé és hasonlók meg arra jók, hogy nem szégyen meghívni évente háromszor meghívni egy embert valamire, - mondjuk a születésnapja, a Névnapja, vagy advent alkalmából (, ami nem egyenlő az ajándékozással, de abba az irányba mutat, hogy valamelyest érzékeny vagy szociálisan az ő irányába is).

Ha nagyon gáz a helyzet, azért sem kell pénzt dobnod a perselybe, hogy négyszemközt megkérdezd tőle, hogy miben szeretné, ha változtatnál - a normális együttműködésetek érdekében.

2017. aug. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!