Ennek mégis mi értelme van? Most azt akarják, hogy rossz legyen nekem? Nálatok is szoktak ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
Az osztályban azzal jönnek mindig, hogy akarok e velük telefonszámot cserélni. Ha én nem akarok akkor rögtön az jön hogy milyen undok vagyok. Nem szeretnék senkivel telefonszámot cserélni, mert az én telefonomba csak a T mobilos kártya jó, annak könnyű akié független. Most bunkóság ha nem fogadom el másokét? ez most a divat hogy csereberéljünk mindent?2015. ápr. 8. 18:32
1/6 anonim válasza:
Telefonszámcsere bármikor jól jöhet, nem értem, mi a bajod ezzel. Hogy jön ide, hogy milyen kártyád van?
2/6 A kérdező kommentje:
az osztálytársaim úgy akarják hogy egymással cseréljünk számot de nekem vodafonos meg telenoros nem jó, mert én T mobilos vagyok és nem független.
2015. ápr. 8. 18:37
3/6 anonim válasza:
Értem már!! Illetve mégsem, mert hülyeség az egész.
Nem bunkóság, hagyd őket, és a marhaságaikat is.
4/6 anonim válasza:
Kártyát nem szabad cserélni! Jól döntöttél!
6/6 anonim válasza:
A szám cserélés alatt azt értik, hogy megadjátok egymásnak a telefonszámotokat és majd dumáltok telefonon, vagy kicserélek a SIM kártyákat?
Gondolom az első, csak te marhára nem ebben a világban élsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!