Ha nem tudod mi az értelme az életednek, hogyan tovább?
Már 21 vagyok, de még mindig nem tudom, hogy milyen irányba induljak el az életben. Azt hittem ha eljövök otthonról külföldre, és jobb fizetésben élve úgy hogy magamat eltartom jobb lesz minden, de fél év után ugyan olyan szarul érzem magam, mint otthon. Jó munkát nem kapok itt, akárhogy próbálkozok is... Azon gondolkozok, hogy még spórolok kicsit, és hazamegyek, és ott alkotok valamit. De hogy mit arról fogalmam sincs... Hiányzik a család, az otthon, az elvesztett barátok...
Aki hasonló helyzetben van, az hogyan cselekszik? És aki már kimászott ebből a gödörből hogyan cselekedett?
még csak 21 vagy, előtted az élet, bátran próbálj ki új dolgokat, ismerkedj új emberekkel. :)
Ha nem látod értelmét az életnek, akkor adj neki értelmet te magad!
Csak semmi pánik ;)
szivesen beszélgetnék veled privátban, mert eléggé hasonlit a sorsunk. Nekem ez a harmadik evem külföldön, de már alig várom, hogy hazamenjek.. Akárhova is megyünk, jo munkát nehezen fogunk kapni. az elvesztett barátokat pedig tán jobb is volt elveszteni, hisz kiderült roluk hogy hamis barátok voltak. A család viszont mindig várni fog. A jövőt nem látjuk, a világ pedig nagy. s gondolom te is jol beszélsz nyelveket, igya hát elotted a lehetőség az álmaid megvalositásá, bármi is legyen az..
ha van kedved eszmét cserélni, irj nekem üzenetet
22f
Élek növényként évek óta, minden nap úgy kelek fel, hogy remélem az lesz az utolsó, se sajnos nem így van.
Ezért nem megyek külföldre. 1000eurós minimálbér heti 6-7nap 12 órázásért bejelentés nélkül édeskevés.
Utolsó előtti: hát ez eléggé lehangolóan hangzik, mármint hogy ilyeneken gondolkozol, hogy minek élsz, meg hogy nem érdemled meg.
Szerintem mindig van kiút... csak meg kell találni. Én pl nem találtam meg, de remélem egyszer meg fogom, és mehet minden tovább mint régen... Atomszar az ilyen helyzet mert nem látod a fényt az alagút végén :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!