Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érhet engem azért szankció...

Érhet engem azért szankció mert szabadság alatt nem volt bekapcsolva saját mobilom?

Figyelt kérdés

Ha én engedélyezetten vagyok távol szabadságon mely szabadság alatt saját mobilomat végig kikapcsolva tartom-érhet engem ezért szankció? Fegyelmi stb?

A mobil az enyém én fizetem nincs olyan megállapodás köztem és a cég közt hogy naponta tól ig elérhető legyek-és ha elmegyek szabira és nem vagyok elérhető majd hazatérve egy fegyelmi papír vár azért mert nem voltam elérhető na most akkor mi van?

Mondanám hogy wc papír aztán csók-na de egy ilyen fegyelmi egy későbbi mondvacsinált kirúgás alapozója is lehet!

Meg másik oldalról voltaképp miért is kellett volna nekem elérhetőnek lennem? Hogy a főnök akart valamit? Hát ne akarjon. Szabi alatt ne akarjon. Ott van az év összes többi része akkor akarhat, szabi alatt vegye úgy hogy megszűntem létezni-nem?

2017. júl. 13. 08:05
1 2
 11/13 Laylah ***** válasza:
Jogos, amit írsz. A lényeg, hogy ha ők nem tennének lapátra, akkor se maradnék.
2017. júl. 17. 17:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Fegyelmit csak komoly indokolt esetben adhatnak, csak úgy nem osztogathatják. Sokakat megtévesztenek nagyon. Ha nem hiszed akkor beszélj egy ügyvéddel aki otthon van a témában. Ha emiatt lenne jogtalan kirúgásod akkora pert akaszthatnál a nyakukra hogy lazán megnyernéd. Persze abban az esetben lenne jogos ez az egész mobilos történet ha olyan a munkaköröd ahol távollétedben is elérhetőnek kell lenned esetleg valami információ miatt.
2017. júl. 19. 21:46
 13/13 A kérdező kommentje:

"ersze abban az esetben lenne jogos ez az egész mobilos történet ha olyan a munkaköröd ahol távollétedben is elérhetőnek kell lenned "

gondolom a betanított fizikai melós, a tizenkettő egy tucat melós nem ez a kategória.

2017. júl. 20. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!