Érhet engem azért szankció mert szabadság alatt nem volt bekapcsolva saját mobilom?
Ha én engedélyezetten vagyok távol szabadságon mely szabadság alatt saját mobilomat végig kikapcsolva tartom-érhet engem ezért szankció? Fegyelmi stb?
A mobil az enyém én fizetem nincs olyan megállapodás köztem és a cég közt hogy naponta tól ig elérhető legyek-és ha elmegyek szabira és nem vagyok elérhető majd hazatérve egy fegyelmi papír vár azért mert nem voltam elérhető na most akkor mi van?
Mondanám hogy wc papír aztán csók-na de egy ilyen fegyelmi egy későbbi mondvacsinált kirúgás alapozója is lehet!
Meg másik oldalról voltaképp miért is kellett volna nekem elérhetőnek lennem? Hogy a főnök akart valamit? Hát ne akarjon. Szabi alatt ne akarjon. Ott van az év összes többi része akkor akarhat, szabi alatt vegye úgy hogy megszűntem létezni-nem?
"ersze abban az esetben lenne jogos ez az egész mobilos történet ha olyan a munkaköröd ahol távollétedben is elérhetőnek kell lenned "
gondolom a betanított fizikai melós, a tizenkettő egy tucat melós nem ez a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!