Betegállományba akarok menni. Ötletek?
Néhányszor (tényleg csak néhányszor) el lehet ezt játszani, főleg ha ilyen kötsög a főnök. Nem is értem, hogy várhatja el azt hogy a maximumot gyújtsd mikor sosem pihensz...
Ha elmész a háziorvoshoz hogy megy a hasad és kimerült vagy, a legtöbb esetben kiír gond nélkül 2 napra.
#1 na hasonló ötletekre gondoltam csak nekem nem jutott eszembe semmi, nagyon jó, köszi:D főleg hogy női főnökünk van:D
#2 igaz, nyilván nem is lehet ezt mindig megcsinálni.
Az orvossal könnyen meg lehet beszélni a dolgokat, ha jófej.
Én idén simán kiírattam magam. Egészen egyszerűen csak mert kevés szabim van és azt sem tudom általában egyben kivenni.
A múltkor 2 hónapig helyettesítettem a közvetlen kollégámat, a végén már minden bajom volt. Fejfájás, enyhe nátha, folyamatos fáradtság érzet, de szabira nem engedtek. Bementem a dokihoz és elmondtam őszintén a történetet lesz ami lesz alapon. Egyszerűen kimerültem és egy munkahely sem ér annyit, hogy tönkretegyem magam. Megértette és őszintén azt mondta, hogy jól teszem, hogy figyelek a testem jelzéseire és örül, hogy megálltam, amikor úgyéreztem, hogy meg kell.
Persze még hosszasan elbeszélgettünk arról, hogy ez nem egy alapos táppénz indok, pedig annak kéne lennie. És ennyi.
A munkáltatónak azt kell mondani, hogy valamivel elcsaptad a gyomrod és nagyon legyengültél, ennyi. Hétfőre túl leszel rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!