Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit éreznének, hogyha önhibáto...

Mit éreznének, hogyha önhibátokon kívül fárasztó állásinterjúkra kellene járni?

Figyelt kérdés
Nem érzem jogosnak, most valószínű bennem is van a tüske, mert épp nem én vagyok az, aki a munkahelyen 2-3 hosszát trécselne, hanem - véleményem szerint - dolgozni kell bejárni. Egyébként sem tudnék a Valóvilághoz meg egyéb nyalánksághoz érdemben hozzászólni. Elnézést a stílusom miatt, alapvetően nem vagyok ilyen, de most sértett a hiúságom. Emellett másoknak az is el van nézve, ha hibát hibára halmoznak.

2017. júl. 11. 22:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Valaki rámírna? Akár privátban, köszönöm előre is! :)
2017. júl. 13. 15:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Megoldódott a helyzet: 3 helyre is bejutottam volna, persze tartok a váltástól. Itt elég sok mindenkivel tudtam együtt dolgozni, nem is nagyon értik, miért kell váltanom. Igaz, 2-3 kavaró mindenütt van / volt / lesz.
2017. aug. 17. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!