Mit tegyek, ha annyira szeretném hogy sikerüljön?
Pénteken megyek interjúra, nem rég hívott a cégtől egy illetékes emberke. Én úgy vettem ki a szavaiból hogy nagyon megnyerő volt neki az anyag amit beküldtem, sőt azt mondta ha nekem megfelelnek a feltételek akkor együtt tudunk működni. Ez jó jel, nem? Vagy mindenkinek ezt mondják akit behívnak?
Nagyon szeretném ezt a munkát, mégis mit tegyek hogy viselkedjek az interjún? Tudom vannak erre "általános tanácsok", na de mégis?!
Valószínűleg ezt már mondta neked más is, de nekem az a véleményem, hogy mivel az eddigiek alapján tetszettél neki/k mindenképpen add magadat és légy pozitív mert a negatív energia könnyen lehúz.
És nem hiszem hogy mindenkinek azt mondják de ha mégis akkor lehet megakarják nézni ki száll el magától és megy úgy be hogy ez tuti nyert ügy.
Legyél határozott és magabiztos (az minden munkában fontos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!