Mi lehet az oka, hogy nem jelentkezik a cég?
Adott egy állás hirdetés, beleírják, hogy a megfelelő jelentkezőket értesítik a döntésről.
Nekem ez azt jelenti, hogy ha én mérnöknek jelentkezek, ahová kérnek 5 éves tapasztalatot és angol nyelvtudást és ezzel én rendelkezem, akkor kapok majd legalább egy e-mailt, hogy "bocs, de nem".
Na most ez a cég a mai napig nem jelentkezett, lassan 2 hónapja. Érdemes még reményt táplálni magamban, vagy egyszerűen megint csak átvertek? Újra elkönyvelhetek egy megbízhatatlan céget?
És nem csak nekem nem válaszolnak. Van egy ismerősöm, aki valamivel több tapasztalattal rendelkezik mint én, de neki sem válaszoltak.
Nem átvertek, hanem nem jutottál át az elős rostán.
Egyértelműen leírták, hogy nem válaszolnak mindenkinek.
Nyugi, én ugyanígy vagyok jelenleg. 2 hónapja mondtak 2 hetet, aztán a 2. hét végén rájuk csörögtem, mondták, hogy még nincs döntés de hamarosan szólnak. Eddig semmi. A céggel amúgy vállalkozóként kapcsolatban vagyok, ezt tudják a HR-en is, a héten is megyek hozzájuk bejárásra, ez a vicc.. :)
Nem szabad amúgy elkönyvelni megbízhatatlan cégnek egyes sem. Volt már olyan, hogy 2 hónap után hívtak be 2. körre, aztán fel is vettek. Főleg ha ez egy új pozíció, tudod hányszor "megakad" a felvételi kedv? :)
Az önéletrajzom, szerintem teljesen rendben van, tagolt, hiteles és lényegre törő, nem a századik europass, vagy az 50. profession-os.
Biztosan én értettem félre. Nem reménykedtem volna én ha ezt a bizonyos mondatot nem írják bele. Én ezt így értettem, de úgy is csak én iszom meg a levét.
Köszönöm a válaszokat.
Tudom, hogy ez egy anonim oldal, tudom, hogy ez sok emberből kihozza a legrosszabb oldalát, hiszen következmények nélkül ki lehet mondani bármit.
De én megköszöntem a válaszokat, tisztelet tudó voltam mindenkivel. Nem értem mivel szolgáltam rá, hogy sértegess kedves utolsó?
Nem a Te érdeked, hogy nekem jó munkahelyem legyen. Nem értem akkor mire jó egymás ismeretlenül sértegetése, úgy hogy lehet, hogy ismerjük és akár kedveljük is egymást az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!