Én kérjek bocsánatot vagy várjam meg míg ő jelentkezik?
Kedden én a suliban voltam és az egyik legjobb barátomnak írtam, hogy bent vagyok az előadóban, de rajtam kívül csak 3 lány van még így szerintem ma sem leszünk sokan. Erre a barátom válasza: "nem baj, majd masztiztok együtt".
Majd később megint írtam neki egy csoporttársamról, ő újra ilyet írt: "Majd akkor kinyaljátok egymást".
Aztán ezután már írtam neki hogy fejezze már ezt be mert nem tartom viccesnek, hogy akármit írok ez a reakciója(holott semmi alapja, teljesen hetero vagyok). Azt mondta nevessek ezen..de nem tudok már...
Erre megsértődött. Azóta nem is beszéltünk. Szerintetek én kérjek bocsánatot vagy várjam meg míg ő jelentkezik?
Én 22 vagyok, ő meg 23. Szóval nem vagyunk már kis középiskolás korban hogy ezeken vihogjunk.
Tudom gyerekes a történet, de felidegesített már ezzel. Én nem szoktam ilyeneket irogatni másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!