Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetek? Póba idő, táppénz...

Hmmm hmmmm kérdése:

Mit tehetek? Póba idő, táppénz, kirúgtak.

Figyelt kérdés
1 hónapja lett egy munkahelyem, és 3 hónapos próbaidőn vagyok. Sima raktáros meló, csomagolás, pakolás...stb. De mivel nem szoktam hozzá hogy egész nap 10kg-os dolgokat emelgessek, ezért a bal kezembe az izmaim letapadtak, begyulladtak, és be kellett gipszelni, majd a doki kiírt táppénzre. Van orvosi papírom, minden. Tenni lehet valamit ez ellen??? Valami kártérítés? vagy? Ez hogy működik. szeretem ezt a munkahelyet nagyon. Legszívesebben visszamennék. Amúgy az indokuk az volt, hogy: "olyan ember kell aki normálisan bejár."

2017. ápr. 25. 12:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom te melyik világban élsz, de a mienkben a munkaadónak nem kifejezetten éri meg olyan munkavállalót foglalkoztatni, aki fizikailag nem alkalmas a munkára, ráadásul még kártérítésért is nyavalyog.
2017. ápr. 25. 13:14
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Próbaidő alatt kb. azért is kirúghatnak mert nem tetszik a hajszíned.

Itt pedig nyilván ők úgy gondolják, hogy ha próbaidő alatt nem bírtad a munkát később se fogod, és folyton táppénzen leszel.

Ha úszómesternek mész és az elején majdnem belefulladsz a vízbe, szerinted szívesen vennének vissza?

2017. ápr. 25. 13:49
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha gondot okoz 10 kg-os dolgok emelgetése akkor ne fizikai munkát erőltesd.

Egy tériszonyos sem megy el ácsnak...

2017. ápr. 25. 13:49
 14/25 A kérdező kommentje:
Jólvan, értem, köszi a válaszokat. Azt nem értettem, hogy mért kell "jézusomozni" meg hasonlók. Felfogom én a dolgokat, de ha valamibe nincs tapasztalatom akkor azért kérdezem, nem értem, hogy ez mért nem evidens.
2017. ápr. 25. 14:11
 15/25 A kérdező kommentje:
A kioktatást, és a lenéző hozzászólásokat sem értem. Ez csak egy kérdés volt.
2017. ápr. 25. 14:12
 16/25 A kérdező kommentje:
A mai világba csak úgy lehet megélni, ha pénzt szerez az ember... és hozzáteszem, tegnap még a kórházban voltam infúzióval, lecserélték a gipszemet... és ma is mennem kell infúzióra, meg gyulladáscsökkentőre. Azt mondták 2-3 hét gyógyulás... tudjátok pénz is kell az embernek...
2017. ápr. 25. 14:14
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Itt az a baj h még te akarsz kártérítést,sok munkáltató szemét de most jogos h nem akar alkalmazni...
2017. ápr. 25. 14:56
 18/25 anonim ***** válasza:
Amúgy jóindulatból mondom h ez a gipsz téma elég durva pakolástól ,lehet h érdemes lenne valami komolyabb kivizsgálás...
2017. ápr. 25. 14:58
 19/25 A kérdező kommentje:
de ez csak egy feltevés. nekem annyi elég, hogy amíg táppénzen vagyok.kifizetik....
2017. ápr. 25. 14:59
 20/25 anonim ***** válasza:
Mire fel fizetnének?
2017. ápr. 25. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!