Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érdemes munkakölcsönző cégen...

Érdemes munkakölcsönző cégen keresztül elmenni dolgozni?

Figyelt kérdés

Épp munkakeresésbe vagyok és ez a lehetőség is felmerült.

2x voltam általuk dolgozni de mindkétszer az lett a vége hogy lehúztak pénzzel és ezért nem tudom megpróbáljam-e mégegyszer ezt a lehetőséget. Akinek van mostanság ilyen tapasztalata írja le.(Budapesti cégekről beszélek)

2017. ápr. 13. 18:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Elméletileg igen,de gondolom te is tudod hogy mennyi kamusi munkáltató van..Nekem anno a gyorsétterembe olyanokkal vádoltak meg hogy én aznap mikor be voltam osztva nem mentem be,pedig ott voltam..Eltűntem a kulccsal,pedig leadtam másnap,szóval ilyenek is vannak..De sajnos én azokat fogom ki ahova vagy 1 vagy 2 embert keresnek és valahogy sose engem választanak.
2017. ápr. 13. 19:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Engem is olyanok választanak mindig amivel csak megszívná az ember mindenféle szempontból. Ahol jó a fizetés, jól fizetnének, oda soha nem kellek, csak oda, olyan helyekre ahol vegetálnék a fizetéssel.
2017. ápr. 13. 19:29
 13/17 A kérdező kommentje:
Igazából nekem a fizetési igényem se nagyon magas. Mire fel lenne az,de azért nálam is van egy szint ami alá nem nagyon megyek. Én takarítottam wc-t is,nem szégyen a munka csak azért az ember nem 50 ezer forintért szeretne dolgozni egész életébe. De tudod a mai világba milyen nehéz bekerülni egy alap helyre is,ehhez baromi nagy szerencse kell hogy valakinek jó helye legyen jó munkaidővel is fizetéssel.
2017. ápr. 13. 19:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez mekkora egy baromság komolyan mondom.

Én voltam egy ilyen munkaerőkölcsönző cégnél, akik egy Budaörsi céghez kerestek embert. Na bementem interjúra, aztán el is tűntek 2-3 hetet vártam. Majd lenyomoztam melyik Budaörsi cég ez, és felhívtam az ügyvezetőt. F@@szom ember meg az se tudta keresnek embert, hova keresnek, stb. Hát a pofám leszakad.

Azóta nem is megyek bele ilyen ökörködésbe, hogy ez meg az a cég keres ennek meg annak a cégnek embert ide meg oda, meg a f@@szom, persze.

Inkább keresek meg cégeket és velük tárgyalok, akik közvetlen adnak szerződést.

2017. ápr. 13. 20:12
 15/17 A kérdező kommentje:

Van benne valami amit írsz,nagy lehúzás végülis a a főnöknek is nyaralni kell valamiből.

Saját cégeseknél meg sajna nincs szerencsém sose.

Keresgélek én is olyat ahol közvetlenül adnak szerződést,a másik baromság ez az üzemorvosi hülyeség,egy vérnyomás mérésből semmit se állapít meg,oké aki étellel foglalkozik annak keljen de egy raktárosnak minek?-.-

2017. ápr. 13. 20:22
 16/17 anonim ***** válasza:

"egy vérnyomás mérésből semmit se állapít meg"

Ha ennyire biztosan állítod bizonyára orvosit végeztél. Akkor menj kórházba orvosnak.

2017. ápr. 16. 13:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Minek ezt így túlbonyolítani, adjon szerződést közvetlen a cég.

Mondom ami velem történt hogy a cég ügyvezetője azt se tudta mire keresnek embert, ezeket nem tudom komolyan venni, ökörködés.

2017. ápr. 16. 13:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!