Érdemes munkakölcsönző cégen keresztül elmenni dolgozni?
Épp munkakeresésbe vagyok és ez a lehetőség is felmerült.
2x voltam általuk dolgozni de mindkétszer az lett a vége hogy lehúztak pénzzel és ezért nem tudom megpróbáljam-e mégegyszer ezt a lehetőséget. Akinek van mostanság ilyen tapasztalata írja le.(Budapesti cégekről beszélek)
De ahogy én látom így sem megy hozzájuk senki.
Van egy cég aki levette a saját karrier oldaláról a raktárosi munkát és kölcsönző hirdeti azt. Magyarul akkor azt mondjátok hogy hanyagoljam?
Kérdezd meg tőlük szerintem, hogy lenyúlnak e a fizetésedből x összeget. Voltam egy toborzáson nemrég, a munkaközvetítő emberei azt mondták, igen hallani vélik ők is hogy lenyúlják a kölcsönzők a pénzedet, de ők nem.
Voltam olyan közvetítőnél aki pl. a szállást annak fejében biztosította volna, hogy a túlóráiddal fizeted meg, ő sem titkolta el.
Amit én néztem ott azt írták hogy 150-180 ezer nettó fizetés raktárosként.
Nem tudom ez mennyire hihető.
De csak azért mert én gyorsétterembe voltam általuk annyi szerencsével hogy engem a gyorsétterem átvett saját állományba.
A kölcsönző nem arról híres hogy megfizessen..
Csak gondoltam hogy így 2017-be másképp működnek de amint látom nem.
De nekem egyszer egy ismerősöm azt mondta hogy a munkakölcsönzők semmit sem érnek.
Valahol igazuk volt ezért sem próbálkozom/próbálkoztam náluk megint.
De mostanság egyre jobban terjed el az hogy elmész interjúra és közlik hogy jelezz vissza nekik és majd ők is visszajeleznek hogy mi lett a döntés,kész vicc,amolyan időhúzásnak érzem ezt..Én voltam raktárosi állásinterjún és megkérdeztem azt hogy mi alapján választ erre a válasz az volt aki a legmegfelelőbb..xD
Magyarul nem akarta azt mondani hogy boccs de pofára megyünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!