Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem hívnak fel sehonnan?

Miért nem hívnak fel sehonnan?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok régóta nem dolgozok de már baromira zavar ez az állapot mert rajtam kívül mindenki dolgozik..Próbálkoztam már Raktáros,kútkezelő munkákra beadni de nem kaptam még 1 telefont se...
2017. márc. 21. 13:39
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen sajnos :S Olyan helyeket keress ahol egyből személyesen kell megbeszélni a dolgokat...de ez se garancia.

21f

2017. márc. 21. 13:58
 2/31 anonim ***** válasza:
78%

Menni menni kell, keresni kell.

lehet az is hogy az önéletrajzod nem az igazi.

2017. márc. 21. 14:06
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg az egyik ismerőst, hogy nézze át az önéletrajzod. Lehet, hogy van benne hiba, amit te nem vettél észre, de másnak egyből látszik.
2017. márc. 21. 14:07
 4/31 A kérdező kommentje:
Én már úgy vagyok vele hogy nem érdekel ha 9,11.ker mert biciklivel közlekedek de az tényleg hihetetlen hogy sehova se...Beadtam bárdi autó központba mert gondoltam hogy oda mindig kell ember...Válaszra se méltattak..Csak baromi rossz hogy nincs pénz és nyárra megint nem lesz egy kanyim se..Recepciós melókat néztem de az meg inkább csajoknak való mint fiúknak.
2017. márc. 21. 14:13
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem árt, ha odatelefonálsz, hogy xy vagy, elküldted az önéletrajzod, megkapták-e. És simán beadhatod olyan helyekre is, ahová most épp nem hirdetnek, de a követelmények alapján megfelelsz. A mi cégünknél pl. üresedéskor előbb megnézik a már benn lévő önéletrajzokat, csak aztán írnak ki hirdetést, ha nincs megfelelő.

Az önéletrajzot is érdemes lenne átnézetni valakivel (ha nincs senki, nekem is írhatsz). Van néhány típushiba, amit a kezdők elkövetnek.

Egyébként kitartás, az első-második munkahely még döcögősen megy, a többinél már rutinod lesz. Lássák, hogy lelkes vagy, tényleg akarsz dolgozni.

Egyébként mi a szakmád? Vagy még tanulsz?

2017. márc. 21. 14:18
 6/31 papagenou ***** válasza:
100%
add be mindenhova ahova pici sanszod is lehet, amit úgy érzel, tudnál csinálni. ne csak raktárosba, lehetsz te ügyfélszolgálatos is, recepciós is stb, rengeteg hely van. regisztrálj a profession.hu-ra meg hasonlókra, azok maguktól is küldik neked az ajánlatokat.
2017. márc. 21. 14:19
 7/31 A kérdező kommentje:
Csak egy érettségim van de a tanulással mindig is gondjaim voltak...Ezért nem is tanultam tovább,de olyan helyre nem jelentkezek ahova nem felelek meg a feltételeknek..nem sok munkahelyem volt eddig de ez az idei év borzasztó...kb 2 helyről hívtak de mindkettő komolytalan volt...
2017. márc. 21. 14:20
 8/31 A kérdező kommentje:
Eddig kb arra jöttem rá hogy a takarítás és az éjszaka nem nekem való...
2017. márc. 21. 14:23
 9/31 anonim ***** válasza:
64%
pedig jobb ha megszokod az ejszakazast mert erettsegivel csak gyarba birsz menni 3 muszakba.
2017. márc. 21. 14:27
 10/31 A kérdező kommentje:

Éjszaka aludni kell nem dolgozni!!!!

Tapasztaltam milyen kellemes...Elárulom neked szakmával tapasztalat nélkül hozzád se szólnak egy meló helyen..Azért meg nem fogok suliba ülni 2 évet hogy eggyel több bizonyítvány legyen a polcomon...

2017. márc. 21. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!