Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bárdi autóból miért nem...

Bárdi autóból miért nem hívnak vissza?

Figyelt kérdés
Beadtam mint raktáros és a mai napig nem hívtak fel holott 8 osztály a feltétel...Nem értem komolyan...
2017. márc. 20. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok ember megfelel a jelentkezési feltételeknek.
2017. márc. 20. 12:22
 2/9 A kérdező kommentje:

Akkor ne is várjam a hívást??

Csak mert nagyon sok munkakölcsönző is folyamatosan hirdeti a munkát..3 ilyen helyen is láttam.

2017. márc. 20. 12:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Találtak alkalmasabbat.

2. Még tart a felvételi jelentkezés és várják a további lehetséges munkatársakat.

3. ....

4. ....

n. ....

2017. márc. 20. 12:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

De ez a kérdés komoly?

Most hogy szerinted te megfelelsz és beadod a jelentkezésed, az nem jelent semmit.

Lehet soha nem hallasz róluk többet.

Küldd el több helyre.

2017. márc. 20. 16:03
 5/9 anonim ***** válasza:
És ha elromlott a telefonjuk?
2017. márc. 21. 07:55
 6/9 anonim ***** válasza:
A Bárdi egyébként egy borzasztó hely lehet, én csak rosszat hallottam róluk, és ez nem negatív reklám, csak írtam hogy tisztába legyél vele. Lehet jobban jártál.
2017. márc. 21. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Meg a másik hogy sokfelé látható hirdetésük, megy a bolt, így magasan ülnek a lovon hogy úgy mondjam.

Lehet annyian szeretnének náluk dolgozni hogy sok email-re nem is reagálnak.

2017. márc. 22. 09:59
 8/9 anonim ***** válasza:
munka közvetítőn keresztül lehet oda jutni. legalábbis én úgy kerültem oda. (profield) aztán egy hét múlva mentem is leadni a kulcsokat. azt a helyet nem ajánlom senkinek
2017. ápr. 16. 07:26
 9/9 anonim válasza:

Szintén 2018-ban a Profield-on keresztül sikerült bejutni.

Másfél hónap alatt 1 hét betegállományban voltam, mert elkaptam a torokgyulladást, többen szintén elkapták. 5 emelet között kellett lépcsőzni, csuklós pda adta a feladatot, odamentem a polchoz, alkatrész vonalkodját lehúztam, bele a ládába, és körbe jártam az emeleten az összes sort, ha megvolt, láda a görgős szalagra, ami lement az árukiadásra. A leltár részét a műszakvezető ütőtte fel a gépen, az adatok megjelentek a pda-n. Az adott zónát meg kellett keresni,nagyon rövid idő alatt tudni kellett y zónából hogy jutok el x vagy z zónába, úgy hogy időre ki kellett szedni, megtalálni az alkatrészt, lehúzni a vonalkodját, a láda vonalkodját, és ment le az árukiadókhoz.

A leltározáshoz alapvető betű, szám, némi fejben számoló készség nem árt. Vannak nagyobb alkatrészek pl féktárcsa, amit szemmel tudsz leszámolni és fejben tartani a megszámolásig. Beütőd a db számot, leokézod, és máris adja a következő leltárhelyet,polcot, alkatrészt, darabszámot.

Kinek ajánlom? Senkinek vagy ha még tudsz alkudni a télen hideg, nyáron meleg raktári környezettel, ha eltudod viselni azt,hogy "sokféle" különböző embertípussal kell vegyülnöd, és hallgatni őket a dohányzóban, ebédlőben.

2024. júl. 23. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!