Önéletrajz elküldése után hány nap átlagosan amíg hívnak (ha hívnak)?
1-9999999 napig terjedhet vagy amíg létezik az adott cég.:D
Engem fél évvel a jelentkezésem után kerestek az Audiból.
legrövidebb idő 15 perccel a beküldés után
leghosszabb pedig két hónap a beküldést követően
Erre nehéz átlagot mondani, mert nagy a szórás. De már jó pár éve megszoktam, hogy HR-eseket 1 hét után fel lehet hívni, le lehet velük beszélni, hogy a humán kompetenciáimat mérjék fel (általában a hangom és a megjelenésem is tetszik HR-es csajoknak), legalább ők is dolgoznak valamit a héten.
Náluk simám rá lehet kérdezni, hogy a meghirdetett állásnál ki a szakmai főnök, aztán készülsz a cégből, profilozod a főnököd (linkedin, facebook, instagram...), majd tőle is személyes megbeszélést kérsz, amibe olyan személyes dolgokat is beleszősz, amiről érzed, hogy szimpatikusabb leszel tőle emberként is.
Rengeteg mindentől függ. Ritka szaktudásnál, hiányszakmáknál általában elég gyorsak, de én ilyen háttérrel is jártam már úgy, hogy 1 hónap múlva hívott fel, mondtam neki, hogy köszönöm, már nem aktuális, már találtam másik helyet azóta.
Jellemzően egyébként 2 héten belül szoktak keresni, ha érdekli őket a dolog, de ahogy korábban írták erre nincs semmi garancia, éppen ezért ne is várj soha 1-1 pályázat beadása után, mehet egyszerre 10 is, a kétharmada úgysem hívja be az embert soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!