Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem hívnak fel sehonnan...

Miért nem hívnak fel sehonnan se? Bárdi autóbe ilyen nehéz bekerülni?

Figyelt kérdés
Nagyrészt raktárokba adom be mert abba van tapasztalatom de még onnan se hívnak fel..Alap helyekre beadom ahova 8 általános kell nekem meg érettségim van..Fogalmam sincs hogy hova tudnám beadni ahova fel is vesznek..Munkakölcsönzők kizárva mert már kétszer átvertek..
2017. márc. 3. 10:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Mindenhova nehéz bekerülni, ha nincs speckó tudásod.

Még mindig 100 jelentkező van az állásokra. A munkaerőhiány nettó hazugság.

2017. márc. 3. 12:08
 2/10 A kérdező kommentje:
De egy olyan bazi nagy raktárba hogy van hogy folyamatosan pörögnek a hirdetések hogy embert keresnek meg vagy 3 munkakölcsönzővel is szerződésbe vannak pont emiatt?
2017. márc. 3. 13:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Én fiatal vagyok meg van autószerelőim, meg az autóelektronikás végzettségem, emellett még van raktárosi is. Amikor jelentkeztem meg volt az 6 év gyakorlatom B-s jogsival.

Asszem 3-szor jelentkeztem kiszállítónak, annak ellenére hogy tudtam hogy elég tré a körülmények ott. (unix)

Te szerinted felvettek? Á dehogy.....

Vagy a pofám nem tetszett vagy csak "hivatalból"

hirdették meg, vagy már meg volt rá az ember.

Ezután meguntam....De ahogy nézegettem a netet nem is baj hogy nem vettek fel. Meg nem hiába kell nekik állandóan az ember....

2017. márc. 3. 13:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Amúgy jól teszed hogy kihagyod a munkakölcsönzőket. Amikor éppenséggel állást keresek akkor nálam is kizáró ok a munkakölcsönző cégek által kínált munka.
2017. márc. 3. 13:41
 5/10 A kérdező kommentje:

2 munkakölcsönzőnél voltam akik átvertek ezért nem játszik nálam.

Unix engem 3x vert át kb,interjú megvolt és közölték hogy megvan az ember vagy nem feleltem meg a teszten..Központba akartak felvenni de mondtam hogy nekem nem hiányzik a 4kor kelés meg a stressz..Azóta semmit se találok és baromi zavaró hogy a munkáltatók nem is figyelik a hirdetésüket...23 éves vagyok és nyárra jó lenne egy kis pénz.

2017. márc. 3. 14:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Valahol hallottam, hogy nagyobb cégeknél kötelező álláshirdetést feladni negyedévenként, akkor is, ha nem kell munkaerő. Így is lehet kozmetikázni a KSH adatokat, (lám itthon mennyi álláslehetőség van). Azért is jó nekik, mert, ha valaki lázad a kevés pénzért, akkor meglobogtatják a sok önéletrajzot.
2017. márc. 3. 14:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Még jó hogy a jogsival nemsoká végzek..Ha meglesz talán több helyre be tudom adni,vagy kitudja.
2017. márc. 3. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:
A B jogsi már olyan alap mint az érettségi.
2017. márc. 3. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:
A munkaerőhiány akkora hazugság hogy az unix logközpontból kb. 150 ember hiányzik. Ennyi bármikor jöhet. Keze-lába legyen és mozogjon, ez az elvárás.
2018. okt. 12. 23:58
 10/10 anonim ***** válasza:

"Valahol hallottam, hogy nagyobb cégeknél kötelező álláshirdetést feladni negyedévenként, akkor is, ha nem kell munkaerő."

Ja, valamelyik mesében hallottad biztos. Ilyen nincs.

2018. okt. 13. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!