Szerintetek van olyan munkahely akik valójában csalók?
És amikor elkezdesz ott dolgozni rájössz, hogy ez meg az nem stimmel, majd mikor szólsz akkor csak legyintenek, hogy áá, jó az úgy.
Vagy elkezdesz ott dolgozni és az első munkanapodon azt várod, hogy na akkor most betanítanak, de ehelyett csak elkísérnek a helyig, de rádhagyják mit hogy csinálsz. Nem érdekli őket igazán. És akkor elkezded csinálni és egyre csak várod, hogy végre elmondják mit hogy kérnek, de ez nem történik meg. Két hét múlva sem, 2 hónap múlva sem és még akkor sem mikor egy kicsit úgy tesznek, mintha most aztán beavatnának, de valójában akkor sem tudsz meg semmit azon kívül hogy áá, jó ez így.
Ilyenre gondolsz?
Ja és mikor már egy ideje ott dolgozol és elkezdesz agyalni rajta, hogy ezeknek mi a bajuk, akkor egyre bunkóbbak veled, mert azért jó lenne ha minél előbb felmondanál, de nekik ezt nem akaródzik kimondani, inkább egyre inkább agresszívre veszik a figurát, pl. alázzák az embert, kiabálnak vagy káromkodnak és megpróbálják elérni, hogy kihozzák belőled az állatot.
Erre gondolsz?
Én találtam egy "ingatlancéget", építő, kivitelező és lakberendező, amelyik ezerrel hirdeti a lakásait a FB-on, de nekem nem sikerült venni tőlük.
Még futok 2 kört és jelentem a rendőrségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!