Szakmai tapasztalat, pénz vagy tanulás?
Közel 9 hónapja dolgozom egy szerkesztőségben gyakornokként egy ismert médiumnál. Az órabérem diákmunkásként nettó 540 forint. Eddig heti 30-40 órát tudtam menni dolgozni, azonban a következő félévem nagyon húzós lesz az egyetemen, ennek következtében csak 19-23 órában tudnám vállalni a rám bízott feladatok elvégzését. Ebben az esetben előreláthatólag csak havi 40-44 ezer forint körül keresnék :(
Rengeteget tanultam eddig szakmailag a szerkesztőségben, azonban szükségem lenne több pénzre... Előreláthatólag még egy ideig biztosan gyakornoki pozícióban fognak tartani részben az egyetemi hiányzások miatt (szerintem).
Kicsit összezavarodtam a napokban, ezért is kérem a "segítséged"...
Vajon maradjak ennyi pénzért a következő 5 hónapban a szerkesztőségben, vagy esetleg keressek olyan (nem "szakmai" munkát, ami többet fizet, és időbeosztásilag is ideálisabb lenne számomra az egyetem mellett?
Az előző munkahelyemen szakmában dolgoztam nagyon sokat, emberhiányban dolgoztam mások helyett túlórában 500Ft-os nettóért, aztán mikor megláttam, hogy még egy mosogató is 625-ös nettóban van a helyi éttermekben felmondtam.
Ha úgy érzed, hogy ebben akarsz a jövőben elhelyezkedni az 1 éves munkatapasztalat már jól mutat az önéletrajzban, pláne ha az idő alatt folyamatosan tanultál is és nem csak a plafont bámultad.
Szóval ez a pénz egyébként nagyon kevés, ez ilyen valamit valamiért szitu amit csak neked kéne eldöntened magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!