Mesélj magadról, mesélj arról, milyen a te világod?
Nekem elég nehéz élet jutott. Erőn felül kell teljesítenem a jelen pillanatban is, hogy minden rendben menjen.
De hiszek benne, hogy egyszer visszakapom majd az élettől..
Én mindig kicsit más voltam mint az átlag, más érdekelt mint a többieket, máshogy gondolkodtam. Régen ez zavart, ma már azonban örülök, mert így olyan lehetőségekhez jutottam amik az átlagembernek soha nem adatnak meg.
A nehézségek ellenére megyek tovább és egy olyan életet élek ami igazán különleges :)
1# vagyok.
Meglehet, hogy az vagyok, a többi diáktól mindenképpen különbözöm. Ja, és nem hiszek istenben, sem semmilyen vallásban, pusztán a logikában.
17 éves lány vagyok, én is kedvelem a költészetet, én is írok novellákat(gyakorlásképpen). Tanulni nem nagyon szeretek, de így is 4-5 vagyok. Imádom az állatokat, a természetet és a zenét, alapjában véve visszahúzódó vagyok, álonvilágban élek. Az emberek első benyomás alapján "hűvösnek" hisznek. Csak tudnám, mire gondolnak....o_O
A világ szerintem hazugságok hálója, egy játék, amin pályák vannak, ès túl kell élned őket.
8#
Akkor mi hasonlóan állunk a világhoz.
(#1 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!