Mesélj magadról, mesélj arról, milyen a te világod?
Az én belső világom számomra tökéletes.
Szeretek sütni, főzni, nevetni, mosolyogni, azoknak élni, amiket szeretek.
Bennem akkor is nyugalom van, ha a külső világom összeomlani készül.
Az életem nem a legfényesebb, de mindent pozitív oldalról szemlélek, és igyekszem a legszebben átélni az életemet.
Sokat gondolkozom, mindenen.
Szeretek másoknak kedvezni, másokat felvidítani, boldoggá tenni.
22-es vagyok.
Kihagytam, hogy amit a legjobban szeretek, az a szeretet :)
Feltűnt nektek, hogy szinte mindannyian megemlítettétek, hogy különböztök az átlagtól? Ha mindenki más, akkor ki az átlag? Jó kis paradoxon. :D
Én folyamatosan változom. Ha visszatekintek, teljesen más dolgok érdekelnek most, mint egy éve. De azok, amiket igazán szeretek, folyton visszatérnek.
Én hívő keresztény vagyok, kb. 3 éve kezdtem el magamtól érdeklődni a vallás iránt, de nem jászott központi szerepet az életemben, aztán el is felejtkeztem róla. A nyáron újra elkezdtem keresni Istent. Nagyon sokat gondolkoztam, tényleg létezik-e, kerestem a csodákat az emlékeimben, amiket neki tulajdonítottam, és arra jutottam, számomra létezik. Minden egyes nappal próbálok közelebb kerülni hozzá.
Nehéz az életem, évek óta ha nem is depresszióval, de tartós melankóliával és kedvetlenséggel küzdök, de tudom, hogy egyszer leküzdöm ezt.
Az én világom rendkívül szép és álombeli, de persze ez csak a fejemben létezik. A világ amiben élek, messze van attól ami boldoggá tenne. Ebből kellene kihozni a legjobbat tudom, és rajta vagyok, de még nagyon messze áll a "lelkem" az igazi változástól. Leginkább sodródok a mindennapokkal és kedvtelenség tölti ki ezeket. Túlságosan ragaszkodó vagyok, ami nagyon meg tudja nehezíteni az emberi kapcsolataimat. Pár hete találtam vmit ami motivál! Ez azért nagy szó, mert eddig ilyen nem nagyon volt. Ez viszont húz magával és érzem, hogy bármit tenni tudnék ezért a célért, tényleg el szeretném érni! A baj az, hogy a családom szerint nem vagyok képes rá... és én meg néha ezt elhiszem nekik, így máris kopik az a fékezhetetlen erő bennem...
20L
uh.
oké, én maradok annál az elméletnél, hogy mindenki különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!