Mesélj magadról, mesélj arról, milyen a te világod?
26 éves vagyok, van egy szeretö párom és egy 9 hónapos cuki kislányom. Úgy költöztem ide a páromhoz, hogy elötte egyszersem találkoztunk. Az elsö randira telepakolt böröndökkel érkeztem. Találka.hu-n jöttünk össze. Szeretek rajzolni és kreatívkodni. A világot én se látom valami túl fényesnek, de próbálok mindenhez pozitívan hozzáállni és mindenböl a legjobbat kihozni.
Nagyon szeretek olvasni, leginkább az orosz szépirodalom érdekel, bár mostanában nemigen van idöm rá, leköt a gyereknevelés :-)
14 eves lany vagyok, mindig is mas voltam mint a korombeli lanyok, nem sminkelem magam, nem jarok bulizni, nem is vonzanak az ilyesmik, kicsit fius vagyok, pl. nem hordok szoknyat. Elegge zuros a csaladi hatterem, de mindig is megvolt a magam alomvilaga, ennek ellenere elegge pesszimista vagyok, de egyebkent sosem erdekelt masok velemenye, talan pont a csaladom miatt. Imadok olvasni, rajzolni, enekelni, bar az mar mas kerdes, hogy tudok-e :DD
te kedves kerdezo? mi vett ra teged erre a kerdesre? csak ugy kivancsisag :)
Engem is érdekelne! :-)
Kérdezö válaszolnál a saját kérdésedre? :-)
Oh a titkokat én is nagyon szeretem, baromira kíváncsi ember vagyok, minden történésnek tudni akarom a miértjét :-) ajándékot nekem nem lehet úgy odaadni, hogy ne tudnám elöre hogy mit kapok :-)
Az egoizmus tölem is nagyon távol áll, de ên sem tartom magam átlagosnak. Nagyon szeretek álmodozni, mint egy kisgyerek, pedig már nem vagyok az. Iskolás éveimet végigszenvedtem mert mindenhol kiközösítettek.
Kedves, aranyos, segítökész vagyok, mindenkihez bizalommal fordulok
Persze ha eljátsza vki a bizalmam akkor vége :-)
Vallásügyileg pedig a buddhizmus áll hozzám legközelebb.
szeretem a tetkókat, van is belöle három és már a negyedik is tervbe van.
bocsi ezeket kihagytam az elöbb, teljeskörü választ akartam adni neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!