Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mesélj magadról, mesélj...

Mesélj magadról, mesélj arról, milyen a te világod?

Figyelt kérdés
Kíváncsian várom a meséket.Kérlek írjatok.Szeretnék többet megtudni.

2014. szept. 19. 21:49
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

26 éves vagyok, van egy szeretö párom és egy 9 hónapos cuki kislányom. Úgy költöztem ide a páromhoz, hogy elötte egyszersem találkoztunk. Az elsö randira telepakolt böröndökkel érkeztem. Találka.hu-n jöttünk össze. Szeretek rajzolni és kreatívkodni. A világot én se látom valami túl fényesnek, de próbálok mindenhez pozitívan hozzáállni és mindenböl a legjobbat kihozni.

Nagyon szeretek olvasni, leginkább az orosz szépirodalom érdekel, bár mostanában nemigen van idöm rá, leköt a gyereknevelés :-)

2014. szept. 19. 22:12
 12/37 A kérdező kommentje:
Tudtam,hogy ezzel a kérdéssel magamfajta emberekhez fogok szólni...ez nem ilyen vallással kapcsolatos szöveg lesz,de ti vagytok azok az emberek,akik a reményt jelentik.Egymásnak jelentünk reményt,holott nem is tudjuk ki kicsoda,de mégis akik ideírtatok,nem éreztek egyfajta közös dolgot egymásban?:)
2014. szept. 19. 22:14
 13/37 anonim ***** válasza:
17 éves lány vagyok, hosszú barna hajam van és barna szemeim. Zenésznek készülök, illetve annak tanulok, de nekem nagyobb terveim vannak az életben, amit igazából nem szoktam senkinek mondani mert lehurrog,hogy "hogy sikerülne már neked?" meg hasonlók. Barátom az nincs, pedig sokan udvarolnak de nekem egy ember kell, aki annyira sem méltat,hogy leszarjon. Van egy ex pasim aki folyton zaklat és már hócipőm ki van vele. Ezen kívül minden nap partyzunk meg ökörködünk barátaimmal, szóval szeretem az életem.
2014. szept. 19. 22:23
 14/37 anonim ***** válasza:

14 eves lany vagyok, mindig is mas voltam mint a korombeli lanyok, nem sminkelem magam, nem jarok bulizni, nem is vonzanak az ilyesmik, kicsit fius vagyok, pl. nem hordok szoknyat. Elegge zuros a csaladi hatterem, de mindig is megvolt a magam alomvilaga, ennek ellenere elegge pesszimista vagyok, de egyebkent sosem erdekelt masok velemenye, talan pont a csaladom miatt. Imadok olvasni, rajzolni, enekelni, bar az mar mas kerdes, hogy tudok-e :DD

te kedves kerdezo? mi vett ra teged erre a kerdesre? csak ugy kivancsisag :)

2014. szept. 19. 22:27
 15/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, te milyennek látod a világot? Mesélj te is magadról.
2014. szept. 19. 22:34
 16/37 anonim ***** válasza:
Érdekes emberek vannak itt. Én 24 vagyok egyszer megcsapott a benzin édes illata és a rabja lettem ha nem melózok akkor motorozok vagy amihez kedvem van. Az irodalom nem köt le ,de 1 sör jöhet :D
2014. szept. 19. 22:37
 17/37 A kérdező kommentje:
18 éves srác vagyok.Szakácsnak tanulok.Persze ez csak egy szakma.Ami valójában érdekel,az a pszichológia,a filozófia.Szeretek gondolkodni,megfigyelni,szeretek tanulni más emberektől.Megszerettem másfél éve a sportot. K1-ezem,crossfitezem,futni járok.Imádok túrázni (bicajtúra),kockáztatni az életemet egy hülyeség miatt.Nem egoizmus ami belőlem szól,de nem igazán látom magamat átlag embernek.Imádom az elvont embereket,a művészeteket,az életről szóló kérdéseket.Legnagyobb álmom talán nincs is.Sajna párkapcsolat terén jól megjártam,de most van egy új barátnőm,csak ő fiatal,és annak ellenére,hogy intelligensebb mint kortársai,nem igazán vesszük komolyra a dolgokat,csak ismerkedünk.Zenei ízlésem...mindig mindenfélét hallgatok,a gépemen 2000+ zene van,és már mindet rongyosra hallgattam,de szerencsére ma találtam új zenéket.Szeretek ismerkedni,jó ember ismerő vagyok,őszinte,kedves,nem rosszindulatú,bár ma kissé ostoba voltam,mert mentővel vittek be a kórházba,kiderült,hogy érzékeny vagyok az energiaitalra,és majdnem megállt a szívem. Direkt írtam össze vissza mindent magamról :)
2014. szept. 19. 22:41
 18/37 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne! :-)

Kérdezö válaszolnál a saját kérdésedre? :-)

2014. szept. 19. 22:43
 19/37 A kérdező kommentje:
Szeretek olvasni,nevetni,táncolni,segíteni másokon,és szeretnék egy saját világot a magunkfajta embereknek.Szeretem megfejteni a titkokat.
2014. szept. 19. 22:44
 20/37 anonim ***** válasza:

Oh a titkokat én is nagyon szeretem, baromira kíváncsi ember vagyok, minden történésnek tudni akarom a miértjét :-) ajándékot nekem nem lehet úgy odaadni, hogy ne tudnám elöre hogy mit kapok :-)

Az egoizmus tölem is nagyon távol áll, de ên sem tartom magam átlagosnak. Nagyon szeretek álmodozni, mint egy kisgyerek, pedig már nem vagyok az. Iskolás éveimet végigszenvedtem mert mindenhol kiközösítettek.

Kedves, aranyos, segítökész vagyok, mindenkihez bizalommal fordulok

Persze ha eljátsza vki a bizalmam akkor vége :-)

Vallásügyileg pedig a buddhizmus áll hozzám legközelebb.

szeretem a tetkókat, van is belöle három és már a negyedik is tervbe van.

bocsi ezeket kihagytam az elöbb, teljeskörü választ akartam adni neked

2014. szept. 19. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!