Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te mit mondanál magadról?...

Te mit mondanál magadról? Hogy alakult az életed?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság, hogy ki hogy áll. Ha most lenne pl egy osztálytalálkozó, vagy csak találkoznál egy rég nem látott ismerőssel, mit mondanál magadról? Házas vagy? Van gyereked? Mit dolgozol? Hány éves vagy?
2014. márc. 17. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát nem mennék el arra az osztálytalira mert nincs mivel dicsekednem sajnos :( Van egy fősulim, nincs még nyelvvizsgám, se pasi, se gyerek, se munka.

25 vagyok

2014. márc. 17. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát annyira még nem dicsekednék én se. 30 éves nő vagyok, most vettünk hitelre házat, van egy 3.5 éves lányunk, nyáron házasodtunk 9 év együttlét után:P, de ezeket kábé mindenki tudja, meg azt, hogy kinn vagyunk Angliában már több, mint 6 éve. Most volt osztálytalink, de nem tudtam elmenni, mindenkinek jó lett volna az az időpont, ami nekem is jó lett volna, kivéve egy embernek. Szavazás volt és minden ember mind a két időpontot megjelölte, kivéve egyet, aki csak egy időpontot jelölt meg. Megjegyezném, ő helybeli. Így mondhatni miatta csúsztam le. 2. osztálytali volt, 1.-re se tudtam elmenni. 5 év múlva remélem már el tudok menni. De 5 év múlva már előreláthatólag tudok majd tényleg valami érdemlegeset is mondani. Sajnos még mindig aljamunkát végzek, mikor valaki megkérdi, hogy mit dolgozok, lesül a pofámról a bőr, azok után, hogy diplomás vagyok és tudom, hogy tudok már annyira angolul, hogy jobb munkám legyen, de per pill legalább még fél évig nem tudok váltani. Jelenleg tanulok, az angol érettségiért, plusz elkezdtem egy tanfolyamot, de még 2-3 ilyen tanfolyam (kábé olyan, mint az OKJ) még tervbe van véve és ha azok meglesznek, akkor már tutkeráj, hogy jobb munkához is hozzájuthatok, szóval max 2 év és jobb munkám lesz, mert most már addig nem nyugszom, csak így ezzel a munkával mindenki lenéz, szóval nem nagyon van mivel dicsekednem.
2014. márc. 17. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:

23 éves vagyok. Nagyon dicsekedni valóm nincsen. 3 éve dolgozom (annyiból jó, hogy legalább szakmában), erre büszke vagyok. Idén jelentkeztem újra az egyetemre, és most szombaton fogok nyelvvizsgázni. Nincsen gyerekem, kapcsolatom mondhatni alakulóban.

Ezenkívül nincs autóm és saját házam se. Évek óta albérletről albérletre költözöm.

23/N

2014. márc. 17. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem hála Istennek, elég jól alakult az életem, ha az anyagi dolgokat nézzük. Vezető programtervezőként dolgozom, igen jó fizetésért, és nemhogy nélkülöznöm nem kell, hanem rengeteg olyan dolgot megengedhetnék magamnak, amit eddig nem tehettem. Mégis inkább spórolok a pénzemmel... Viszont a magánéletem teljesen a romokban hever. Nemhogy feleségem nincs, de egyetlen egy barátnőm nem volt az életben. Nem tudom, milyen érzés szerelmesnek lenni, milyen lehet csókolni, ölelni, szeretkezni... Barátok terén sem büszkélkedhetem, két ember van, akikre az életemet is rábíznám, és ezzel ki is fújt a lista. Gyakran vagyok szomorú, szinte csak az vagyok. És hát ilyenkor is inkább a gép elé ülök, hogy csinálhassam az egyetlen dolgot, amiben az örömömet lelem...

30/F

2014. márc. 17. 23:04
 5/9 anonim válasza:

Pont a napokban gondolkoztam ilyesmiken és arra jöttem rá, hogy egész jól állok. :)

23 éves vagyok, túl a bsc-n, az msc kellős közepén. Egyetem mellett olyan munkát kaptam, ami a bsc diplomámnak nagyjából megfelel és ha minden jól megy, végzés után van rá esély, hogy átvegyenek teljes munkaidőre.

6 éve vagyok kapcsolatban, nemrég költöztünk össze, miután mindkettőnknek sikerült munkát találnia. Párom is a szakmájának megfelelő állást kapott, ennek is külön örülök. A keresetünk egyelőre elég kevés, tekintve, hogy pályakezdő- és diákmunkáról van szó, de igyekszünk spórolni és előrébb lépni, ahogy csak lehet.

Igaz a történethez az is hozzátartozik, hogy a folyamatos munka és tanulás kombinációnak, illetve a sok túlórának köszönhetően folyamatosan nulla energiaszinten mozgunk mindketten és ez nagyban megnehezíti a mindennapokat és hogy valóban értékelni tudjuk, hogy "haladunk". De reméljük, ez csak átmeneti állapot. :)

23/N

2014. márc. 18. 00:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

tegnap 23:04

Mi akadályoz?

2014. márc. 18. 08:57
 7/9 anonim ***** válasza:
El se mennék. Utálatos egy beképzelt osztályom volt, örülök, hogy megszabadultam a 98%uktól. A 2% meg tudja mi van velem, nem kell nekik külön elmondani.
2014. márc. 18. 10:59
 8/9 anonim ***** válasza:

26 éves vagyok, elvégeztem a közgazdasági egyetemet, 2 éve dolgozom a szakmában egy nagyon jó munkahelyen. 3 éve vettük meg a saját lakásunkat a párommal hitel nélkül szerencsére, annak csinosítgatásával töltöm az időmet.

Jövő tavasszel tervezzük az esküvőnket, azután gyereket szeretnénk.

26/L

2014. márc. 18. 11:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én 26 vagyok és sehol se tartok. Látássérült vagyok amiért önbizalmam sincs. nem szeretem önmagam. Van egy idegenforgalmi középfokú nyelvvizsgám és egy államvizsga papírom, (tur-vend.közgazdász) - nem találok munkát semmilyet sem, nemhogy a szakmámban. Barátaim nagyon nincsenek, barátnőm még nem volt. Otthon lakom,nincs önálló keresetem, éjjelente apámmal dolgozom, csak azért hogy fiatalon nehogy már otthon aludjak míg ő dolgozik (ebben igaza van)..26/F
2014. ápr. 12. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!