Te mit mondanál magadról? Hogy alakult az életed?
Hát nem mennék el arra az osztálytalira mert nincs mivel dicsekednem sajnos :( Van egy fősulim, nincs még nyelvvizsgám, se pasi, se gyerek, se munka.
25 vagyok
23 éves vagyok. Nagyon dicsekedni valóm nincsen. 3 éve dolgozom (annyiból jó, hogy legalább szakmában), erre büszke vagyok. Idén jelentkeztem újra az egyetemre, és most szombaton fogok nyelvvizsgázni. Nincsen gyerekem, kapcsolatom mondhatni alakulóban.
Ezenkívül nincs autóm és saját házam se. Évek óta albérletről albérletre költözöm.
23/N
Nekem hála Istennek, elég jól alakult az életem, ha az anyagi dolgokat nézzük. Vezető programtervezőként dolgozom, igen jó fizetésért, és nemhogy nélkülöznöm nem kell, hanem rengeteg olyan dolgot megengedhetnék magamnak, amit eddig nem tehettem. Mégis inkább spórolok a pénzemmel... Viszont a magánéletem teljesen a romokban hever. Nemhogy feleségem nincs, de egyetlen egy barátnőm nem volt az életben. Nem tudom, milyen érzés szerelmesnek lenni, milyen lehet csókolni, ölelni, szeretkezni... Barátok terén sem büszkélkedhetem, két ember van, akikre az életemet is rábíznám, és ezzel ki is fújt a lista. Gyakran vagyok szomorú, szinte csak az vagyok. És hát ilyenkor is inkább a gép elé ülök, hogy csinálhassam az egyetlen dolgot, amiben az örömömet lelem...
30/F
Pont a napokban gondolkoztam ilyesmiken és arra jöttem rá, hogy egész jól állok. :)
23 éves vagyok, túl a bsc-n, az msc kellős közepén. Egyetem mellett olyan munkát kaptam, ami a bsc diplomámnak nagyjából megfelel és ha minden jól megy, végzés után van rá esély, hogy átvegyenek teljes munkaidőre.
6 éve vagyok kapcsolatban, nemrég költöztünk össze, miután mindkettőnknek sikerült munkát találnia. Párom is a szakmájának megfelelő állást kapott, ennek is külön örülök. A keresetünk egyelőre elég kevés, tekintve, hogy pályakezdő- és diákmunkáról van szó, de igyekszünk spórolni és előrébb lépni, ahogy csak lehet.
Igaz a történethez az is hozzátartozik, hogy a folyamatos munka és tanulás kombinációnak, illetve a sok túlórának köszönhetően folyamatosan nulla energiaszinten mozgunk mindketten és ez nagyban megnehezíti a mindennapokat és hogy valóban értékelni tudjuk, hogy "haladunk". De reméljük, ez csak átmeneti állapot. :)
23/N
Köszönöm a válaszokat:)
tegnap 23:04
Mi akadályoz?
26 éves vagyok, elvégeztem a közgazdasági egyetemet, 2 éve dolgozom a szakmában egy nagyon jó munkahelyen. 3 éve vettük meg a saját lakásunkat a párommal hitel nélkül szerencsére, annak csinosítgatásával töltöm az időmet.
Jövő tavasszel tervezzük az esküvőnket, azután gyereket szeretnénk.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!