Mesélj magadról, mesélj arról, milyen a te világod?
19F
-kiemelkedően magas az IQ-m és az EQ-m
-imádom a társaságot,de ha olyan a kedvem akkor a magányt is
-Mindig védem a gyengébbeket a közösségben,nem szeretem ha piszkálják azokat az embereket,akik nem tehetnek a helyzetükről.
-A családi helyzetem jó,de nem tudom hogy kire ütöttem.És itthon nem beszélünk meg semmit.
-Beszédhibás vagyok,de aki szeret az elfogad így is,aki nem az nem is méltó arra,hogy megismerjen.
-Állat és természetvédő vagyok.(Betegesen szinteken.)
-A zenei ízlésem nagyon színes.
-Gépészmérnök szeretnék lenni,most csinálom az érettségit,már van 2 szakmám meg egy technikus képzettségem is.
-Imádok olvasni.
-SOROZATFÜGGŐVAGYOK!
-A nőkőn nem a külső tulajdonságok érdekelnek,hanem a belsők.(5 év alatt 3 olyan lánnyal találkoztam,akivel el tudtam volna képzelni)
-De nem is akartam velük elképzelni,mert egyenlőre nincs szükségem barátnőre.
-Ja és baszott jól nézek ki :DDDD
Az én világomban mindig Imagine Dragons és Korn szól,és vörös hajú lányok szőlővel etetnek,mi közben Trónok Harcát olvasok.
ez úgy elmond mindent.
Rég olvastam már akkora közhelygyűjteményt mint itt.
Ha nem gond én magamról nem mesélek mert erre már egy pszichiáter az orvosi titoktartása alól is felmentést kap.
18 éves vagy, keresed a helyed a világban és szeretnéd magad különlegesnek hinni, de azon túl hogy nem vagy az, ez rajtad kívül senkit sem érdekel. Élsz, robotolsz, talán gyerekeid is lesznek mert egy családalapú társadalomba születtél bele, aztán megöregszel és meghalsz. Mivel a rendszer egy infinitézimálisan kis részét képezed ezért a hiányod nem fog zavart okozni.
De ne aggódj, mindenki átmegy ezen az életében.
Ez elég nagy általánosítás volt :) és már rosszul is indítottál...egyébként nem is értem,hogy ha tényleg úgy lenne ahogy gondolod,akkor is egyáltalán miért kellene az én kicsi világomat összetörnöd?Pusztán rosszindulatból?Vagy csupán azért,hogy neked jobb legyen?Vagy csak nem volt gyerekszobád?
Elég komor,vagy inkább reális(?) világnézettel rendelkezel,megkérdezhetem,te milyen vagy?
Tudom, elég régi a kérdés, de amint megláttam, úgy éreztem, muszáj válaszolnom. :)
A többi választ olvasva én komolyan kezdtem azon gondolkodni, hogy én milyen is vagyok valójában, merthogy eddig nem tettem.
Nos, én nagyon szeretek álmodozni, filozofálgatni, mindenről, ami eszembejut.Olvasni és írni egyaránt nagyon szeretek, valamint sokan mondták már, hogy nagy fantáziám, képzelőerőm van. Imádom a komolyzenét és az alternatív rockot, kedvenc színem a cölinkék, a narancssárga, a türkizzöld, a zúzmara fehér és a bézs. Ezenkívül, szeretem az édességeket, zöldségeket, a teát, a könyvtárakat és a Peugeot autómárkát. :D
Nem szeretem a gyümölcsöket, a rosszindulatú embereket, a kötelező olvasmányokat, a rendetlenséget (rendmániás lévén...:D), a koszt, a cigifüstöt és a rossz minőségű borokat.
Nem vagyok vallásos, nem félek a haláltól (pedig régen nagyon féltem attól, hogy meghalhatok, vagy hogy akiket szeretek, azok is meghalhatnak), mert már elfogadtam, hogy ez az élet velejárója. Igyekszem az életemet úgy élni, hogy később semmit se bánjak meg, igyekszem jó döntéseket hozni, bár most el vagyok havazva, mert jövő évbe kéne döntenem a továbbtanulásomról (gimnazista leszek, legalábbis remélem), és semmi ötletem arra, hova is mehetnék, de oda nem akarok menni, ahova anyuék akarnak küldeni, mert az az iskola nem az én stílusom. :(
Érdekel az anatómia és a kedvenc tantárgyam(tudományi ágam a kémia. Már kiskorom óta élek-halok a kémiáért és az anatómiáért, ezért eldöntöttem, hogy orvos leszek, bár most kicsit hajazok arra is, hogy vegyész legyek...
Nem túlzottan szeretem az embereket, de régen még szerettem a társaságot, csak alsó tagozatban egy olyan osztályom volt, ahol kiközösítettek. Most szerencsére már nem így van,de én már nem vagyok oda a társaságért, magamnak való vagyok, szeretek sok időt egyedül tölteni, és fel se tűnik, ha aznap még nem beszéltem volna senkivel sem. Ha egyedül vagyok, imádok animét nézni/mangát olvasni, regényt olvasni, zenét hallgatni, zongorázni, naplót írni, vagy csak simán gondolkodni. De a legjobb az az, mikor zenét hallgatok és közben filozofálgatok (van, hogy zenére írok meg magamban fanfiction-öket :D) .
Hát, ennyit rólam, remélem, kielégítő válasszal szolgáltam. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!