Dolgozók ti elszoktátok árulni másoknak mennyit kerestek? Szerintetek ez nagy kitárulkozás?
12-es összefoglalta.
Köszi.
Az emberek önzőek, irigyek mint az állat.
Ha neked egy kiflivel több van màr utálnak.
Minél kevesebb embernek adod ki magadat annál jobb.
Ha nagy ritkán még is rákérdez valaki,akkor körülbelüli összeget mondok.Magánéletről nagy vonalakban,és csak ha rá kérdeznek,és nem feltétlenül rossz szándékból.PL. Van családod?Van élettársad?Van kilátásban valaki?.Tapasztaltam,hogy időtöltés végett is szeretnek ilyenekről beszélni.Mindenre nem mondatja az ember:Erről nem szeretnék beszélni.Mi közöd hozzá?(nem a stílusom)
Sokáig utáltam magam,mert keveset beszélek.Most már örülök annak,hogy csendes vagyok.Előnye is ennek.
Nekem a családom, párom és jó barátaim tudják, meg én is az övéket. Másoknak nem szoktam elmondani, mert lány vagyok, és amikor még jóval kevesebbet kerestem akkor is eszement fröcsögést kaptam, hogy azért mert lány vagyok és dugtam a főnökömmel, semmi másért. A főnököm mellesleg nő...
Én egész életemben iszonyú sokat tanultam és 16 éves korom óta dolgozok is, nyilván régen csak diákmunkát, de én abszolút tudatosan építettem a karrierem és rengeteg energiát áldoztam rá, nagyon sok lemondással is járt. És igen, cserébe most nagyon sok pénzt keresek fiatalon, és kb azt veszek magamnak, amit csak akarok, akár hó végén is, és nem kell ellenőrizni a bankszámlám, hogy biztos van e elég pénz rá... De ezt a sok primitív ember nem érti, így nem mondom nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!