Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozók ti elszoktátok...

Dolgozók ti elszoktátok árulni másoknak mennyit kerestek? Szerintetek ez nagy kitárulkozás?

Figyelt kérdés
Tudom megkérdezni is bunkóság ilyesmit,meg elvileg nem tartozik senkire.Én közmunkán dolgozom.Volt pár ember nem sok megkérdezte mennyit fizetnek,meg a szüleim segít)segítenek-e.Én fölvállaltam igen(azt,hogy mennyivel,hogyan nem,meg k.b.mennyit kapunk kézhez a munkahelyen.Egyébként,ha nem mondom,úgy is tudják az igazságot.

2016. dec. 30. 17:13
1 2
 11/16 Kandiru válasza:
www.glassdoor.com
2016. dec. 31. 02:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Sosem. A legelső melóhelyemen, gyárban, voltam olyan hülye, hogy megmutattam a fizupapírt, naív 19 éves, kezdő voltam. És utána pásrszáz forint különbség miatt g**iskedtek velem, meg azért is, mert még szülőkkel laktam. Okultam a dologból, azóta kollégáknak fizetésről és magánéletről minél kevesebbet, de inkább semennyit.
2016. dec. 31. 10:06
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

12-es összefoglalta.

Köszi.

Az emberek önzőek, irigyek mint az állat.

Ha neked egy kiflivel több van màr utálnak.

Minél kevesebb embernek adod ki magadat annál jobb.

2016. dec. 31. 10:42
 14/16 A kérdező kommentje:

Ha nagy ritkán még is rákérdez valaki,akkor körülbelüli összeget mondok.Magánéletről nagy vonalakban,és csak ha rá kérdeznek,és nem feltétlenül rossz szándékból.PL. Van családod?Van élettársad?Van kilátásban valaki?.Tapasztaltam,hogy időtöltés végett is szeretnek ilyenekről beszélni.Mindenre nem mondatja az ember:Erről nem szeretnék beszélni.Mi közöd hozzá?(nem a stílusom)

Sokáig utáltam magam,mert keveset beszélek.Most már örülök annak,hogy csendes vagyok.Előnye is ennek.

2016. dec. 31. 12:25
 15/16 Baranka ***** válasza:
100%
Én nem titkolom mennyit keresek ha kérdezik. Én munkahelyen tudom ki mennyit keres. Bérlapokat én szoktam rendezni azon rajta van az összeg és a fizetés módja (készpénz vagy utalás). Sőt a túlóra bérüket is tudom. Sőt azt is tudom, hogy a januári minimál bér emelés +kb 650 ezer ft kiadást jelent a főnöknek a februári hónaptól kezdve.
2016. dec. 31. 17:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a családom, párom és jó barátaim tudják, meg én is az övéket. Másoknak nem szoktam elmondani, mert lány vagyok, és amikor még jóval kevesebbet kerestem akkor is eszement fröcsögést kaptam, hogy azért mert lány vagyok és dugtam a főnökömmel, semmi másért. A főnököm mellesleg nő...

Én egész életemben iszonyú sokat tanultam és 16 éves korom óta dolgozok is, nyilván régen csak diákmunkát, de én abszolút tudatosan építettem a karrierem és rengeteg energiát áldoztam rá, nagyon sok lemondással is járt. És igen, cserébe most nagyon sok pénzt keresek fiatalon, és kb azt veszek magamnak, amit csak akarok, akár hó végén is, és nem kell ellenőrizni a bankszámlám, hogy biztos van e elég pénz rá... De ezt a sok primitív ember nem érti, így nem mondom nekik.

2017. jan. 2. 17:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!