Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennél ha a főnököd veled...

Mit tennél ha a főnököd veled egy légtérben dohányozna?

Figyelt kérdés
Egyik nap a kocsijában utaztam vele és ő rágyújtott, de nem kérdezte meg zavar e. Ez bunkóság? Én nem dohányzom.
2016. dec. 24. 22:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Aztán hol érdekel, hogy tahónak tartanak? A sast szerinted érdekli hogy mit csiripelnek róla a verebek a porban?

Tudja mindenki hol a helye és kinek a területén van. Ha az én területemen kocsimban van, ott az én szabályaim szerint viselkedik és az én szokásaimhoz alkalmazkodik. Nincs itt diktatúra ,nyugodtan ki lehet szállni és menni gyalog vagy taxival.

2016. dec. 25. 20:50
 22/22 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem szäroznék, megmondanám, hogy zavar a füst, és lehúznám az ablakot. Ha erre a másik úgy jártatná a száját, mint te (miszerint akkor lehet gyalog menni), akkor kiszállnék az autóból. De ez így nem életszerű. A legtöbb ember észbe kapna, és azt mondaná, hogy ja bocs, eldobom a cigit. Mert a többség nem gyengeelméjű, max tapintatlan.

2016. dec. 25. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!