Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennél ha a főnököd veled...

Mit tennél ha a főnököd veled egy légtérben dohányozna?

Figyelt kérdés
Egyik nap a kocsijában utaztam vele és ő rágyújtott, de nem kérdezte meg zavar e. Ez bunkóság? Én nem dohányzom.
2016. dec. 24. 22:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A válaszolóknak:

Én is elő szoktam venni a plutónium rudat a kocsiban, mert szeretek feltöltődni, nem szoktam megkérdezni az utast, akit voszek.

2016. dec. 25. 08:31
 12/22 anonim ***** válasza:
nem utazok a főnökkel egy kocsiba! Inkább buszozom vagy sétálok 10km-t
2016. dec. 25. 08:48
 13/22 anonim ***** válasza:
Soha nem követném el azt a hibát, hogy a főnökömmel vitessem el magam, még ha felajánlaná, akkor is visszautasítanám. Többek között azért, hogy elkerüljük az ilyen kínos szitukat. Amúgy megkérdezném, hogy lehúzhatom-e az ablakot. Észrevenné magát.
2016. dec. 25. 10:09
 14/22 anonim ***** válasza:
Ingyen viteted a segged ,és még te akarod megmondani hogy mit csináljon a főnököd a saját kocsijában? Én a helyében nem csak a kocsiból hanem az állásodból is kirúgnálak. Aztán mehetsz a tiszta levegőre közmunkásnak.
2016. dec. 25. 10:56
 15/22 anonim ***** válasza:

Nálunk a fiúk roppant kedvesek akár főnök, akár beosztott. "Velem jössz? A p*csába akkor nem gyújthatok rá az autóban."

A dolgok szépsége, hogy sosem kérdeztek meg róla és én sosem mondtam, hogy ne tegyék. Valahogy zsigerből jön náluk, de jól is van ez így. :D

2016. dec. 25. 11:23
 16/22 anonim ***** válasza:

14:

Hol olvastad, hogy ingyen vitte? Nem derül ki a kérdésből semmi, lehet ingyen, lehet benzinpénzért, sőt az is lehet, hogy munkaidőben vitte át másik telephelyre, tehát választása sem volt.

Másrészt ha valakinek felajánlok egy szívességet, és elviszem valahová, attól még ugyanúgy bunkóság folyamatosan nagyokat finganom az autóba, de ennél is nagyobb rágyújtani egy szűk légtérben. Vagy te ha nem lenne tilos, a liftben is rágyújtanál?

2016. dec. 25. 11:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Nyilván nem fizet érte ,hiszen a főnöke fizeti,ha akarná levonja a fizetéséből. A lift nem a sajátom és közforgalmú hely. A kocsim meg az enyém és aki beül annak én teszek szívességet,hogy beengedtem. Mondjuk felveszek egy stoppost a kocsimba miközben cigizek..Ő rámszól hogy zavarja ..felajánlom neki hogy most száll ki azonnal ,vagy visszavigyem oda ahol beszállt választhat.
2016. dec. 25. 11:44
 18/22 A kérdező kommentje:
Ez a felfogás jellemzi tehát ma Magyarországon a munkavállaló embert. A főnök mint egy isten bármit megtehet, a munkás meg tűr és meg van róla győződve, hogy ez így van rendben.
2016. dec. 25. 14:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Meglepően fura válaszok érkeztek, nem hittem volna, hogy ilyen sok tapló ember fog összegyűlni ezalatt a kérdés alatt. Itt most nem számít semmit az, hogy a főnöke vagy sem, kinek az autója, ki visz kit, akár ingyen, akár nem, egyszerűen tapintatlanság zárt térben, télen, amikor ablak sincs lehúzva rágyújtani egy autóban úgy, hogy akarva-akaratlanul is belélegzed a füstöt, mert valszeg nem limuzinban utaztak, és a kérdezőnek igaza van, egy kérdésbe nem halt volna bele a főnöke, hogy zavarja-e. Nem az engedélyét kérte volna, nem azt kérdezte volna, hogy rágyújthat-e, szimplán annyit, hogy zavarná a dolog, vagy sem.
2016. dec. 25. 20:18
 20/22 anonim ***** válasza:

17:

Nem mondta senki, hogy nem teheted meg, jogodban áll ragyújtani, ha más is van az autódban. Csak akkor ne csodálkozz, ha tahónak tartanak.

Semmi nem derült ki a kérdésből, hogy most akkor itt szívességről van szó, vagy miről, enélkül persze bármit feltételezhetsz.

2016. dec. 25. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!