Azt kérdezném, Ti hogy tudtok társaságban élni a cigányokkal? Mert Nekem nagyon nem megy Velük egy légtérben maradni. Nem bírom a cigányokat, nem tudom elfogadni Őket. Kötekednek, ütnek, fenyegetnek meg ilyenek, mi a teendő?
ilyenkor ugatsz de ha elotted van egy cigany kuss a neved
en 100 boksz meccs folott jarok a terem fele csak cigany pedig franciaban elek es a cigany ugyanugy ki 1 1 ben es nyer tehat kisfaludi ne magyarazd be gyereknek az ami nem igaz
Én se tudok velük élni, szánalmasak.
Kisfaludi Gábor: "de nyugi Hitler is volt lesz más aki követni fogja vagy hasonló."
Remélem így lesz.
Utolso, ez szep volt! XD
Megis kicsit hulyen venne ki magat ha egy BOXMECCSRE is a rokonokkal allna ki!
"Piros sarokban Mike Tyson, kek sarokban Lakatos Elemer es a rokonsag!"
Okor! :P
Nem túl trükkös dolog ez. Ha elmondod neki, hogy hiába hozza a csürhét, később is megtalálod, és hiába ölnek meg, mert jön helyetted az egész jobbos banda...
Nem kötelező visszaütni, elég, ha látja a gyökér, hogy elég volt, és nem árt, ha hallja is. Az ilyen seggeteket szétrúgom, esetleg pár kiosztott, hét és fél napig lángoló sallertől rögtön gyerek lesz belőlük. Nem érdemes arra várni, hogy sokan legyenek, azonnal látniuk kell, hogy teljesen hűlyeőrültelmebetegbaromállat vagy, akkor nagy lesz a barátság később.
Gyúrogatni is jó dolog, jobban vidít a csokinál, és épp ellentétes hatású. Meg úgy azért könnyebben elkerülnek azok a nagypofájú kis cérnaromák, annyi gonddal is kevesebb.
Kedves Kérdező!
Kicsit ismerem az érzést, bár még nem verekedtem.
Vannak cigány haverjaim, és azért ismerem őket úhy, ahogy.
Legyen minél több közös ismerősötök, ha van ezzel az ürüggyel már barátkzhatsz velük. Ha barátok lesztek, nem bántanak csak ne csicskulj be mert akkor csicska leszel.Ha üt,üss viszza. Ha nem haver, ne provokáld, hagyd a francba, vagy barátkozz vele.Ne lássák rajtad, hogy félsz. Ha barátok vagytok, akkor ne lógj túl sokat velük mert belevisznek a rosszba:cigi,pilya,fű,drog vagy ávernek... Néha menjetek el focizni, ilyesmi... Majd mindig hozza a helyzet, érezni fogod mikor mi a teendő de ne hagyd magad. azt csináld amit te akarsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!