Azt kérdezném, Ti hogy tudtok társaságban élni a cigányokkal? Mert Nekem nagyon nem megy Velük egy légtérben maradni. Nem bírom a cigányokat, nem tudom elfogadni Őket. Kötekednek, ütnek, fenyegetnek meg ilyenek, mi a teendő?
Ezek a retkek elvannak tèvedve. Inkàbb elmentek lopni betörni, eltartatjàtok magatokat a börtönben mintsem elmenjenetk DOLGOZNI!!! Ès mocskosul nincs az a mondàs hogy nincsmunka mert aki AKAR doldozni az fog is csak ki&*szott lustàk vagytok, nics bennetek semmi felelõsèg minek a gyerek ha nemtudod eltartani ??????
A vèrröl meg annyit hogy , nincs közünk a szerbekhez mivel ha tudnàd szerbia magyarorszàg rèszèt kisebbsègèt alkotta mint romània, ès a Magyar rohadtul megdolgozott vèrèt ontotta anno hogy most itt Magyarorszàgon èljünk ès ne szabdaljàk szèt teljesen, ugyhogy nyugodtan kulcsold imàra a kis patkàny karmaidat hogy Magyarorszàgon èlhetsz, Magyarul beszèlhetsz tanulhatsz, nem pedig szerbiàban, mert ott bizony ha elkezdenèl magyarul makogni vagy csòrelni, a beleidet a nyakadba tekernèk. A Jobbikrol meg annyit hogy ne adja nektek az Isten hogy a Jobbik vàlasztàst nyerjen mert akkor Magyar cigànyt csak Erdèlyben fogunk talàlni azt is Gyimesi csàngònak fogjàk hivni!!
Most majd be szartam csak itt nagy a szátok
Ha megláttok egy cigányt akkor kaka pisi
De pontosan korcsok vagytok mióta árpád vér kihalt azóta csak uralkodnak a magyar népen
Ami persze 1400 évektől folyamatosan keveredik más népekkel pl a cigányokkal is
A jobbik soha nem leszz hatalmon soha ezt nem fogják engedni de ha mégis
Ne álmodozatok marha wagonokrol vagy gáz kamrákrol mert a nyugat vagy amerikai
Ja és a zsidó testvéreink úgy sem hagyják szó nélkül jobbik se lenne jobb nektek sem
Az összes paraszt csóró lenne szét rabolnák az országot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!