Azt kérdezném, Ti hogy tudtok társaságban élni a cigányokkal? Mert Nekem nagyon nem megy Velük egy légtérben maradni. Nem bírom a cigányokat, nem tudom elfogadni Őket. Kötekednek, ütnek, fenyegetnek meg ilyenek, mi a teendő?
Ennyi idiótát! Élükön Kisfaludi Gáborral, meg a Rostás gyerekkel!
Na figyelj. Én cigány vagyok, és ismerem a cigányokat, igaza van az utolsónak abban, hogy ne csicskulj be.
De nehogy már azért barátkozz valakivel, ha nem akarsz, hogy meg ne csapjon. Nem kell betojni. Csak azzal szaroznak, akin látják, hogy lehet. Nekem egyszer a pasimat csúfolták, amiért dolgozik, és ilyen fingós hangokat adtak ki a szájukkal. Közben egy padon ültek. A pasim meg simán arcon fingotta őket! :D Azóta nem merik piszkálni. :D
Teljesen megértelek, hogy nehéz kijönni a cigányokkal. Én tényleg tudom, hogy a legtöbb köcsög.
De amúgy nem kezelhetetlenek. Mutasd magad keménynek, akkor tisztelni fognak. És ha néhánnyal olyan viszonyban vagy, hogy mondjuk kezet fogtok, és úgy köszönsz neki, hogy "csá, tessa", vagy hasonló, akkor tuti nyert ügyed van. A drog tényleg nagyon dívik a cigányok között, de csak azt lehet belevinni, aki akarja. Nekem életem legjobb barátja akkora füves volt, mint egy ház, és én mégsem szoktam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!