Mit tennél ha a főnököd veled egy légtérben dohányozna?
Figyelt kérdés
Egyik nap a kocsijában utaztam vele és ő rágyújtott, de nem kérdezte meg zavar e. Ez bunkóság? Én nem dohányzom.2016. dec. 24. 22:56
2/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem bunkóság,hogy vele utaztál.
3/22 anonim válasza:
Szerintem a sajat kocsijaban nem kell engedelyt kernie senkitol semmire.
4/22 A kérdező kommentje:
Nem engedélykérésre gondoltam. Valamennyire azért lehet tekintettel lenni másra, ez egy gesztus.
2016. dec. 24. 23:07
5/22 anonim válasza:
Ha fizetted a rád eső benzinpénzt, nem voltál bunyesz.
6/22 anonim válasza:
Egy gesztus, valoban, amit te is meg tudsz tenni, sot, miutan az o kocsijarol van szo, ha kettotok kozul valakinek meg kell tenni, akkor az te vagy, nem o.
7/22 A kérdező kommentje:
Jó hogy mondod. Legközelebb nem tukmálom rá magam.
2016. dec. 24. 23:13
8/22 anonim válasza:
Főnök----kenyeret ad.
Saját autója.
Saját autójában a saját szokásai.
Szerinted?
9/22 anonim válasza:
Nagyon egy véleményen van mindenki, de nem tudom, én biztos hogy megkérdezném az utasomat hogy nem zavarja-e. Oké, hogy az én kocsim, de attól még így udvarias. Ha én az anyósülésre szeretem vágni a lábkörmöm vezetés közbe akkor az is alap hogy mehet mert az én kocsim? Szerintem illik vagy előre szólni hogy te dohányzol vezetés közben úgyhogy számoljon vele, vagy rákérdezni. Ilyen kicsi zárt téren nem füstölnék valaki orra alá úgy hogy az illető ki sem tud szállni.
10/22 anonim válasza:
rágyújtanék én is :D bár kétlem,hogy a főnököm dohányozna valaha is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!