Miért nem kellek sehová?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, 2 nyelvvizsgával, turizmus, vendéglátás szakirányban van diplomám is. Miért nem kellek sehová még árufeltöltőnek sem? Van tapasztalatom, dolgoztam eladóként régebben, diákmunkaként árufeltöltőként is. Mit csinálok rosszul? Adnátok tippeket?
Baranya megyében lakom.
Előre is köszönöm!
2016. dec. 14. 15:39
11/14 anonim válasza:
Rossz helyen laksz... Sajnos fel kell adni néha. Pesten egy SSC-ban az anyanyelvi horvátoddal min. 300 nettót kereshetnél.
12/14 anonim válasza:
Kitartás kérdése ennyi.
És lesz állásod.
13/14 anonim válasza:
Tizenegyesnél a pont.
SSC-k, BSC-k a potenciális munkahelyek számodra v. Horváto. magyarországi nagykövetsége, vmely. horvát cég magyarországi irodája.
Pl. ennél a cégnél (TSC) több, mint 30 nyelven 'szolgáltatnak', mindig van felvétel 'ritka' nyelveket beszélőknek is.
TCS, IBM, Vodafone (Népliget), AVIS, Morgan Stanley, Ericsson, DIAGEO, ITSH, és még vagy 50 outsourcing-gal foglalkozó cég.
14/14 anonim válasza:
Mondjuk Pesten találsz állást szerintem, valamit biztos, albérletet abból fizeted, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!