Miért nem kellek sehová?
21 éves lány vagyok, 2 nyelvvizsgával, turizmus, vendéglátás szakirányban van diplomám is. Miért nem kellek sehová még árufeltöltőnek sem? Van tapasztalatom, dolgoztam eladóként régebben, diákmunkaként árufeltöltőként is. Mit csinálok rosszul? Adnátok tippeket?
Baranya megyében lakom.
Előre is köszönöm!
Ez annyira tipikus.
Nagyon jó diplomád van, egyik legjobb. Nyelviszgáid: legjobbak.
Üdvözöllek a szivatóműsorban, házigazda: magyarország.
Én is pl. dolgoztam egy cégnél: nézi a fickó: igen, mérnök diploma, nyelvvizsga: angol. Azt mondja fizetés: minimálbér.
Szóval üdvözöllek sorstárs!
Költözésen gondolkoztál már? Tudom, nehéz ekkorát váltani, főleg ha az embert család, szerelem, barátok kötik egy helyhez, de néha ez a jó megoldás.
Én most kerestem munkát Budapesten, igaz más területen, de láttam sok turisztikai melót is. Engem is érdekel ez a terület is, ezért néha kíváncsiságból megnyitottam egy-egy hirdetést, és gyakran meglepődve láttam, hogy valahova végzettséget sem kértek (pl. utazási irodába utazásszervezőnek), és elég volt az angol nyelv középszinten.
Szóval szerintem Budapesten biztosan el tudnál helyezkedni a szakmádban, a diplomáddal és a nyelvvizsgáiddal együtt ráadásul jó fizetésért is (nettó 200 akár, pályakezdőként).
De ha a szakmában valamiért mégsem sikerülne, az 100%, hogy más munkakörben hamar lenne állásod. Budapesten rengeteg a betöltetlen pozíció.
Melyik városban laksz egyébként?
Pécsen?
Innen szemezgethetsz:
Az Europai Unios intézményeknél érdemes nyelvvizsgàval pàlyàzni. Lehetsz példàul tolmàcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!