Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem szeretnek a kollégái...

Miért nem szeretnek a kollégáim? Hogy tegyem ezen túl magamat, ha úgy érzem, nem jogos?

Figyelt kérdés
Sajnos azt veszem észre, hogy általánosságban nem szeretnek a kollégáim, pedig soha senkinek nem ártottam, segítőkész vagyok, nem keverek, nem veszekszem. Arra is gondoltam, talán az lehet a baj, hogy zárkózott vagyok és csak nagyon kevés emberrel beszélek sokat (azokkal akikben megbízom, egyébként ők kedvelnek is), tehát csendesebb vagyok, viszont megbízható. Ez lehet a baj? Ezen nem tudok változtatni, mindig ilyen voltam, nem vagyok sajnos nyomulós, rámenős, felszabadult ember. Egyébként külsőre nincs bennem semmi furcsa, átlagos vagyok. 22/L
2016. dec. 12. 12:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
* Bocs, hogy a csendest 3-szor sem sikerült elírni, de csak mert fekszem a laptop alatt konkrétan :D
2016. dec. 12. 21:26
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
A csendes, visszahúzódó emberek, akik keveset beszélnek magukról, sosem népszerűek. Én mondjuk pont a nagydumás típus vagyok, de magamról nem szoktam megosztani dolgokat a kollégáimnak. Nah, most képzeld el, velem mennyire nem tudnak mit kezdeni. :D Ne törődj velük, csak azokkal az emberekkel foglalkozz, akik tényleg fontosak. A többi nem számít, munkahelyre nem barátkozni jár az ember.
2016. dec. 12. 21:52
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó kettő.:)
2016. dec. 14. 12:07
 24/24 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok.

Tényleg nincs ezzel baj, én pl tök barátságos vagyok és jó fej, bár tény, hogy nem fecsegek órákig csak azért, hogy jöjjön valami sz.ar a számon...

De a mi kis csapatunkban van aki ilyen, és hidd el, hogy az cseszte ki a biztosítékot, MIDNENKIBEN. Nem enged érvényesülni másokat, mert mindig csak magáról, és a szerinte érdekes dolgokról dumál, sokszor nem is figyel rá senki. Ez jobb? Dehogy jobb! :)

Én vagyok az, aki írta, hogy új helyen van. Na és valamelyik nap mondta is az egyik kolléga, hogy én ilyen csened lány vagyok. Mondom egyébként nem vagyok, de nálam az elején mindig ilyen, meg ezt gondolják, majd megváltozik. :) De basszus, szerintem ez tök természetes , hogy hogy egyedüli újként pláne egy nagyszájú társaságban, új munkahelyen az elején csendes megfigyelő vagyok.

Amúgy ezt csak véletlenül találtam meg, ugyanezt kérdezte a kérdező, mint te:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

2016. dec. 15. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!