Miért nem szeretnek a kollégáim? Hogy tegyem ezen túl magamat, ha úgy érzem, nem jogos?
utolsó előtti vagyok.
Tényleg nincs ezzel baj, én pl tök barátságos vagyok és jó fej, bár tény, hogy nem fecsegek órákig csak azért, hogy jöjjön valami sz.ar a számon...
De a mi kis csapatunkban van aki ilyen, és hidd el, hogy az cseszte ki a biztosítékot, MIDNENKIBEN. Nem enged érvényesülni másokat, mert mindig csak magáról, és a szerinte érdekes dolgokról dumál, sokszor nem is figyel rá senki. Ez jobb? Dehogy jobb! :)
Én vagyok az, aki írta, hogy új helyen van. Na és valamelyik nap mondta is az egyik kolléga, hogy én ilyen csened lány vagyok. Mondom egyébként nem vagyok, de nálam az elején mindig ilyen, meg ezt gondolják, majd megváltozik. :) De basszus, szerintem ez tök természetes , hogy hogy egyedüli újként pláne egy nagyszájú társaságban, új munkahelyen az elején csendes megfigyelő vagyok.
Amúgy ezt csak véletlenül találtam meg, ugyanezt kérdezte a kérdező, mint te:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!