Vajon mit válaszol a főnököm? Hamarosan lejár a gyes, szeretnék visszamenni dolgozni. Több, mint fél éve írásban is jeleztem, hogy munkába állnék.
Ekkor személyesen is beszéltünk, de kifogásokat kaptam csak.
Egy egymondatos, egyeztetünk a nagyfőnökkel választ kaptam, azóta semmit. Ma felhívtam a főnököm. Telefonba nem mond semmit, kérte jövő héten beszéljünk személyesen. Amikor elmentem szülni, jeleztem vissza szeretnék menni dolgozni. Mire számíthatok Elfogott az idegesség.
Vissza kell, hogy vegyen.
Az persze más, ha 2 hét múlva kirúg, de akkor is vissza kell vennie.
7-s, erre majd akkor térjünk vissza, ha nyugdíjba mész. Ha mész...azt ugyanis a mai gyerekek fogják megtermelni. Meg ők fognak lepedőben forgatni, amikor a nyáladat se tudod lenyelni és magad alá csinálsz.
Én legalább dolgozom és gyereket is nevelek. Kíváncsi vagyok te mit tettél eddig az életedben. Ja, majd a kutyád vagy a bankszámlád ápol.
Nincsenek illúzióim, de te a saját hozzáállásodat írtad le, ami etikátlan. Gondolom valami pökhendi vállalkozó vagy, aki minimálbérért meg feketén güriztet embereket, aztán, ha bal lábbal kel fel, kiszór egyet.
A fent leírt véleményemet pedig tartom. Számomra csak a becsületes munka az érték, nem mások kihasználása. Láttam már öregotthonban elhagyatva magadfajtát. Még a saját fia sem látogatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!