Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vajon mit válaszol a főnököm?...

Vajon mit válaszol a főnököm? Hamarosan lejár a gyes, szeretnék visszamenni dolgozni. Több, mint fél éve írásban is jeleztem, hogy munkába állnék.

Figyelt kérdés

Ekkor személyesen is beszéltünk, de kifogásokat kaptam csak.

Egy egymondatos, egyeztetünk a nagyfőnökkel választ kaptam, azóta semmit. Ma felhívtam a főnököm. Telefonba nem mond semmit, kérte jövő héten beszéljünk személyesen. Amikor elmentem szülni, jeleztem vissza szeretnék menni dolgozni. Mire számíthatok Elfogott az idegesség.

2016. dec. 8. 12:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Vissza kell, hogy vegyen.

Az persze más, ha 2 hét múlva kirúg, de akkor is vissza kell vennie.

2016. dec. 8. 13:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Fizetés nélküli szabadságon vagy?
2016. dec. 8. 13:24
 3/12 A kérdező kommentje:
A jogi részével tisztában vagyok. Már másodjára mennék vissza dolgozni, voltam korábban is szülés miatt távol. Akkor másfél évig jártam a nyakára, de visszavett. Ráadásul elégedettek voltak velem. De finoman szólva is kivagyok, hogy már megint az idegeimet tépi. Inkább az érdekel, miért nem tudja se telefonba, se írásban közölni, mit döntött.
2016. dec. 8. 13:29
 4/12 A kérdező kommentje:
Fizetés nélkülin vagyok. Így jöttem el szülésire, gyedre, most már a gyes ketyeg.
2016. dec. 8. 13:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Itt van erről egy cikk:

[link]

2016. dec. 8. 13:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnos, ezt is tudtam, csak jólesett kicsit kiírni magamból a feszültséget.
2016. dec. 8. 14:04
 7/12 anonim ***** válasza:
42%
Ha annyira szüksége lenne rád akkor már mondta volna. Nem akarja a szemembe mondani, kellemetlen neki. Állandóan szülni jársz, nekem sem kellene ilyen munkaerő.
2016. dec. 8. 22:03
 8/12 A kérdező kommentje:

7-s, erre majd akkor térjünk vissza, ha nyugdíjba mész. Ha mész...azt ugyanis a mai gyerekek fogják megtermelni. Meg ők fognak lepedőben forgatni, amikor a nyáladat se tudod lenyelni és magad alá csinálsz.

Én legalább dolgozom és gyereket is nevelek. Kíváncsi vagyok te mit tettél eddig az életedben. Ja, majd a kutyád vagy a bankszámlád ápol.

2016. dec. 9. 00:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Én csak az igazat írtam le neked, hogy ne legyenek illúzióid.
2016. dec. 9. 06:00
 10/12 A kérdező kommentje:

Nincsenek illúzióim, de te a saját hozzáállásodat írtad le, ami etikátlan. Gondolom valami pökhendi vállalkozó vagy, aki minimálbérért meg feketén güriztet embereket, aztán, ha bal lábbal kel fel, kiszór egyet.

A fent leírt véleményemet pedig tartom. Számomra csak a becsületes munka az érték, nem mások kihasználása. Láttam már öregotthonban elhagyatva magadfajtát. Még a saját fia sem látogatta.

2016. dec. 9. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!