GYES-ről szeretnék visszamenni dolgozni - először szabadságra. Erről nyilatkoznom kell a munkaadómnál, tudtok példát írni a pontos szövegre? Linknek is örülnék.
Alulírott nyilatkozom arról, hogy.....
vagy alulírott kérem, hogy
melyik a szerencsésebb, Ti hogyan írtátok? Ha kérem, akkor azt kérem, hogy újra munkába állhassak, vagy azt, hogy hagyja jóvá, hogy újra munkába álljak, stb.
Ezekben a részletekben kellene a segítség.
Én épp ma írom meg, főnököm küldött mintát is.
Tisztelt Igazgató Asszony!
Alulírott xy jelenleg Péter utónevű gyermekem ( született.......) után gyermekgondozási segélyben részesülök, melyre 20...........- ig vagyok jogosult.
Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy az eltelt időszak alatt felgyülemlett szabadságomat 2015. augusztus 01-től szíveskedjék kiadni, ugyanis szabadságom lejártát követően munkába kívánok állni.
Kérem, tájékoztasson munkakezdésem pontos időpontjáról.
Lényeges, hogy a szabi kezdete előtt 1 hónappal el kell küldened.pl ha aug 1-én kezded tölteni a szabit, akkor júli 1-ig kapja meg.
Hűha, köszönöm, épp mához egy hónapra kezdeném a szabit!
Akkor még ma meg kell írnom és leküldenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!